Tuinmeubelen Tilburg bezorgd bij jou thuis!

Dutch Garden staat voor de tuinen van heel Nederland klaar. Dat betekent dat wij er ook voor jou zijn als jij tuinmeubelen in Tilburg nodig hebt. Ben je op zoek naar een specifieke merk of wil je aan de slag gaan met het ontwerpen van je eigen tuin? Heb je misschien een project voor ons waarbij je een heel terras moet invullen? Wij staan graag voor je klaar om de tuinmeubelen in Tilburg te bezorgen. Tuinmeubelen Tilburg zijn namelijk voor ons zo bezorgd en met de zorg en liefde die wij in elke levering stoppen, ben je bij ons absoluut bij het juiste adres.

Kom vooral een keer bij ons langs om kennis te maken, onze vestiging ligt in Naarden Vesting en is zeer centraal gelegen in Nederland. We liggen bij de afslag van A1 en zijn daarom ook goed en makkelijk te bereiken. Ook met openbaar vervoer. 

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heb je wel het vertrouwen in onze tuinmeubelen Tilburg? Dan kan je je gekozen tuinmeubelen uiteraard ook gewoon online op onze website bestellen. Als je er dan nog steeds niet uitkomt, dan kan je ons ook altijd bellen, mailen, chatten op de website of gewoon whatsappen. Wij zijn van alle markten thuis en helpen je graag verder!

Vind je onze showroom te ver om zelf te bezoeken, dan kan je er ook voor kiezen om een persoonlijke videoboodschap aan te vragen. Zo zijn wij hartstikke dichtbij en maak jij een weloverwogen keuze in je tuinmeubelen.

Wij bezorgen je tuinset, tuinstoel, tuinbank gewoon bij jou. Zo zijn de tuinmeubelen in Tilburg gemakkelijk bezorgd en wij plaatsen het ook precies waar je hem wilt hebben. We zorgen ervoor dat dit zo effectief mogelijk gebeurt, dus wanneer je hem wilt hebben en waar!

 

Design tuinmeubelen in Tilburg

Veel van onze prachtige design tuinmeubelen van merken zoals SUNS, Apple Bee, Brafab, Wolfwood en Garden Teak zijn in onze showroom terug te vinden en kunnen natuurlijk bij jou in de tuin in Tilburg geleverd worden. Bekijk ons assortiment online! Je kan uiteraard ook zelf je eigen tuinset samenstellen of uitbreiden. Je hebt bij ons veel keus! 

 

Tuinmeubelen Tilburg

Toevallig in de buurt van Naarden en op zoek naar tuinmeubelen? Dan kan je ons dus ook makkelijk, centraal in Nederland, vinden in de vestiging Naarden. Heel makkelijk te bereiken met de auto vanuit alle hoeken, dus ook uit de provincie Tilburg. Wij zijn gevestigd op een hoekje van de A1 en hebben daarnaast ook nog eens gratis parkeren voor de deur. Zo ben jij met gemak vanuit Tilburg bij ons in de winkel. Wil je liever niet dat stuk rijden? Dan kan je natuurlijk ook online bestellen. Even kijken hoe een set eruit ziet en wil je hulp met het uitkiezen? Dan kunnen we ook een persoonlijke video maken, waarbij wij ingaan op al je vragen. Een ding is zeker. Wij leveren binnen 7 werkdagen jouw gekozen tuinmeubelen, mits onze tuinmeubelen op voorraad zijn. En ja, het maakt niet uit waar je bent in Tilburg, wij bezorgen daar gewoon!
Dutch Garden
Amsterdamsestraatweg 7B-1
 1411 AW Naarden

 

Onze showroom binnen handbereik vanuit Tilburg

Hoe werkt dat dan zo'n persoonlijke video? Nou, woon je in de buurt van Tilburg en heb je een mooi tuinmeubel op onze webshop gezien? Laat ons je dan volledig overtuigen om langs te komen door een persoonlijke videoboodschap aan te vragen. Wij beantwoorden dan al je vragen in een persoonlijke video en laten je jouw favoriete tuinmeubel goed zien. Je kunt ons dan bijvoorbeeld vragen hoe een tuintafel in combinatie met een aantal tuinstoelen staat, of hoe een loungeset er in een bepaalde opstelling uitziet. Zo kun je dus gewoon thuis vanuit Tilburg het juiste tuinmeubel uitkiezen!

Misschien nog leuker... Als je het beste uit je tuin wilt halen, dan kun je in onze showroom altijd kijken en bespreken wat de beste opties zijn. Zo hebben we met regelmaat sales en hebben we ook tuinmeubelen in een outlet. Deze zijn vaak niet online te vinden, dus kom vooral langs om je tuinmeubelen met een mooie deal in Tilburg te krijgen! 

         
   

 

Onze tuinmeubelen levering service naar Tilburg en omgeving

Heb je een mooi tuinmeubel uitgekozen in onze webshop of winkel? Wij leveren dit met alle plezier bij je af. In Tilburg geldt dat als je boven de 100 euro komt met je bestelling, wij hem geheel kosteloos afleveren. Daarbij leveren we altijd de service dat wij hem gemonteerd in je tuin op de juiste plek neerzetten. Zo ben je extra verzekerd van een fijn en mooi tuinmeubel, zonder dat je er zelf veel moeite in moet steken om hem te verplaatsen! LET WEL! Voor een enkeling van onze tuinmeubelen geldt dat we hem ongemonteerd leveren in de oorspronkelijke verpakking. Dit geldt alleen voor de sets die je zelf makkelijk in elkaar kan zetten. Uiteraard kan je ook dan ervoor kiezen dat wij hem tegen een kleine vergoeding hem alsnog bij je thuis in Tilburg afleveren, gemonteerd en wel!