Nederland

Tuinmeubelen voor heel Nederland

 

Dutch Garden was ooit begonnen als een klein winkel met als doel de mooiste en hoogste kwaliteit teak tuinmeubelen te leveren in het Gooi en omstreken. Dit doen we al sinds 1998 en inmiddels zijn we naast de beste teak kwaliteit gaan groeien naar andere materialen zoals Rope en Wicker. Niet alleen materialenkennis nam toe, ons doel ook. Zo willen wij tuinen in heel Nederland een beetje comfortabeler en mooier maken met onze tuinmeubelen. 

Wij hebben niet stilgezeten en zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote tuinmeubelen winkel die tuinmeubelen door heel Nederland en ook door heel Europa levert. 

 

Tuinmeubel leveringen in Nederland

 

Wij vinden het belangrijk dat je helemaal happy bent met je tuinmeubel. Het leverproces vinden we daarbij minstens zo belangrijk als de tijd ervoor en erna. Zo leveren we onze tuinmeubelen in Nederland gemonteerd af en zetten dit netjes op de juiste plek in de tuin. Zo hoef je dus niet met gereedschap en bouwtekeningen in de weer en kun je direct genieten van je nieuwe tuinmeubel. We leveren ook alles uit voorraad, dus geen lange levertijden waar niemand op zit te wachten!

Lees meer Lees minder