TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Timme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 maten
Timme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 matenTimme tuintafel 202x105cm Change variant
€4.380,00

Timme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 maten

Productomschrijving

Timme Tuintafel 

 

 • Royale robuuste tafel
 • Verkrijgbaar in 3 maten 202x105 cm  - 269x105 cm - 336x105cm
 • Tafels zijn tegen elkaar aan te plaatsen voor een grotere tafel te creëren 
 • Gemaakt van a-kwaliteit teak hout
 • Geschikt voor het hele jaar buiten

 

Deze robuuste eettafel voor buiten is onderdeel van de TIMME collectie, een elegante outdoor collectie met diverse functionele elementen. Deze dining collectie maakt gebruik van een minder volumineus ontwerp voor meer flexibiliteit, en bestaat uit een teakhouten eettafel in drie verschillende maten, twee stoelen en eettafelbanken om te combineren met de stoelen, voor gevarieerde opstellingen. Indien gewenst kan de eethoek worden uitgebreid door meerdere tafels te combineren. Door de handig geplaatste poten kunnen de tafels, zonder tussenruimte, naast elkaar worden geplaatst.

De collectie bestaat uit teakhouten buitenstoelen met en zonder armleuning, een eettafel in drie verschillende maten, en eettafelbanken voor gevarieerde opstellingen.

 

Onderhoud

We willen graag adviseren om het teakhout niet af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte (cm)
79 cm
Diepte (cm)
79 cm
Hoogte (cm)
64 cm
Breedte (cm)
81 cm

Onlangs bekeken

Piet Boon Collection Timme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 maten
Piet Boon CollectionTimme Tuintafel | Verkrijgbaar in 3 maten

Deze robuuste eettafel voor buiten is onderdeel van de TIMME collectie. Door meerdere tafels te combineren, kun je je eigen formaat creëren. Door de handig geplaatste poten kunnen de tafels, zonder tussenruimte, naast elkaar worden geplaatst.

Op voorraad

Deliverytime

€4.380,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek