DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Timme Tuinstoel | zonder armleuning
Timme Tuinstoel | zonder armleuningTimme tuinstoel | Zonder armleuning | P1 Change variant
€1.965,00

Timme Tuinstoel | zonder armleuning

Productomschrijving

Timme tuinstoel zonder armleuning

 

 • Royale brede tuinstoel
 • Verschillende kleuren kussens  (meer opties te zien in de winkel of neem contact op)
 • Gemaakt van a-kwaliteit teak hout
 • Geschikt voor het hele jaar buiten

 

De TIMME buitenstoel is breder dan een reguliere stoel maar is minder volumineus dan de andere Piet Boon outdoor stoelen, wat zorgt voor meer flexibiliteit. Door zijn lichtere uitstraling en smallere omvang past de collectie goed in kleinere buitenruimtes zoals terrassen en patio’s. Hoewel de stoelen allemaal luxe kussens hebben, bekleed met de hoogwaardige stoffen van de Piet Boon collectie, zijn de stoelen zo ontworpen dat ze er ook zonder kussens elegant uitzien. De stoelkussens zijn in diverse Piet Boon stoffen en kleuren verkrijgbaar.

De collectie bestaat uit teakhouten buitenstoelen met en zonder armleuning, een eettafel in drie verschillende maten, en eettafelbanken voor gevarieerde opstellingen.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte (cm)
79 cm
Diepte (cm)
79 cm
Hoogte (cm)
64 cm
Breedte (cm)
81 cm

Onlangs bekeken

Piet Boon Collection Timme Tuinstoel | zonder armleuning
Piet Boon CollectionTimme Tuinstoel | zonder armleuning

De TIMME buitenstoel is breder dan een reguliere stoel maar is minder volumineus dan de andere Piet Boon outdoor stoelen, wat zorgt voor meer flexibiliteit.

Op voorraad

Deliverytime

€1.965,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek