Het Corona virus en Dutch Garden update 31-1-2021.

Neem contact met ons om te vragen naar de mogelijkheden om toch tuinmeubelen te shoppen door bijvoorbeeld private shopping.
We zijn bereikbaar van Dinsdag t/m Zondag bel gerust 035-6952934 of whatsapp +31 6 87965984

 

Lieve klanten,

Helaas mogen we tot zeker 9 februari geen klanten ontvangen in onze winkel. Gezondheid staat voorop en wij hopen dat het voldoende biedt om 9 februari weer open te mogen. Tot die tijd zitten wij zeker niet stil. Wij hebben gekeken wat wél kan en hoe we dit moeten aanpakken.

 

 


In de tijd dat onze showroom niet open is bieden wij het volgende aan:

- Wij komen bij jou langs ipv jij bij ons.

Wij begrijpen dat je graag wilt weten hoe je set zit / er in het echt uitziet. Normaal gesproken doen we dit in de showroom, nu dit niet meer kan komen wij naar jou.
Wij mogen namelijk de bestelde meubelen gewoon bezorgen. Uiteraard houden wij ons nog steeds aan de corona regels. Dus we gaan niet naar binnen, geen handen schudden, dragen een mondkap en we houden afstand.

Wij komen op afspraak langs met set die je graag wilt zien. Zijn dit er meerdere dan kan dit ook. Je kan dan in je eigen tuin testen / proefzitten en gelijk zien of het staat. 
Ben je er al uit, maar wil je alleen even zitten. Dan komen wij met een nieuwe set naar je toe. Is deze naar wens kan het gelijk blijven staan.

Wij rekenen voor deze service geen extra kosten!

Hoe gaat een bezorging:

  • De jongens van de bezorging zullen blijven bezorgen mits zij niet ziek zijn of verkoudheidsverschijnselen vertonen;
  • Zij zullen je geen hand geven, maar uiteraard wel een vriendelijke glimlach!
  • Zij zullen alleen leveren in de tuin en zullen niet bij je naar binnen gaan; 
  • Wanneer er nog een deel van het bedrag open staan dan zullen wij je via een link via de mail een betaalverzoek sturen. Mocht je toch contant willen betalen, doe dit dan gepast in een envelop.
  • Uiteraard gaan wij ervan uit dat jij ook helemaal gezond bent, wanneer dit niet zo is verplaatsten we de levering.

 

- Persoonlijke video's


Heb je online wat items gezien en wil hiervan een persoonlijke video offerte. Dan maken wij deze met plezier. Zo geven wij dmv een video jou alle informatie alsof je bij ons in de winkel bent.

Vraag hier je persoonlijke video presentatie aan: https://www.dutchgarden.nl/service/video/

- Terrasadvies

Ook het terrasadvies kan gewoon door blijven gaan. Heb je nou geen idee wat je kan met je terras, wat de beste inrichting is of welke stijl het beste past. Dan komen wij langs voor advies. 
Voor meer info: klik hier 
Het terrasadvies is tijdens de lockdown gratis

Ook hierbij geldt dat we ons aan alle regels houden. We bespreken zoveel mogelijk telefonisch en bij het bezoek blijven we buiten en op afstand. Voordeel dat het om de tuin gaat :)

Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht je vragen hebben dan kan je mailen naar [email protected]
of bellen naar 035-6952934. Wij staan je graag te woord.

Verder hopen wij dat je gezond blijft en wensen je alvast hele fijne dagen toe. Maak er het beste van, dat doen wij ook :) #alwaysalltheway
Samen sterk & gezond!

Liefs,

Jered & Laura en het hele Dutch Garden team