Beste prijsgarantie van Dutch Garden by De Teakspecialist

 

Bij Dutch Garden vindt u enkel producten van de hoogste kwaliteit, en voor al deze producten hanteren wij de beste prijs! 

Wij vinden het erg belangrijk om ons te onderscheiden op een aantal vlakken, dus naast de beste prijsgarantie krijgt u ook de volgende belofte:

 

 • - De beste service. U bent bij ons koning en wij vinden dat dat zo hoort. Wij zullen u proberen te helpen en begeleiden naar uw droom tuinmeubel(en).  Vraag ons de hemd van het lijf, wij willen dat u helemaal tevreden bent!
 • - De beste kwaliteit tuinmeubelen. Er zijn verschillende soorten teak en aanbieders daarvan, maar wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Onze tuinmeubelen weerstaan weer en wind dus u kunt lang genieten van uw aankoop.
 • - Minimaal 2 jaar garantie op alle producten.
 • - Snelle levering. Wij hebben de meeste producten op voorraad en kunnen daarom razendsnel leveren. In bijna alle gevallen binnen 7 dagen.
 • - Service met een glimlach, ook als we met het verkeerde been uit bed zijn gestapt!

 

En naast dit alles dus de beste prijsgarantie!


Heeft u een product elders goedkoper gezien? U krijgt het verschil van ons terug!

 

Er gelden hier een aantal spelregels:

 

 1. 1: Het product van de andere aanbieder is identiek. Wanneer u twijfelt kunt u contact met ons opnemen.
 2. 2: Het product van de andere aanbieder is een nieuw product. Niet een showroom model, tweedehands of een product met (kleine) defecten.
 3. 3: Het product van de andere aanbieder is in Nederland aangeboden en te verkrijgen.
 4. 4: Het product van de andere aanbieder is voorradig.
 5. 5: De prijs van de andere aanbieder is inclusief levering en/of andere servicekosten. Wij leveren in de meeste gevallen kosteloos binnen Nederland, dit is meestal niet het geval bij andere aanbieders.
 6. 6: De prijs van de andere aanbieder is online aan te tonen.

 

Is uw scenario anders dan bovenstaand vermeld? Neem dan contact met ons op. Wij proberen u altijd te helpen, zowel met product als prijs!