Vanaf het begin...

Het eerste bijbaantje van eigenaar Jered was bij De Teakspecialist (1998), na andere banen in andere branches bleef de passie voor mooie tuinmeubelen. Vanaf 2008 was Jered weer werkzaam bij De Teakspecialist en in 2013 heeft hij het bedrijf volledig overgenomen

In 2014 is zijn vrouw Laura erbij gekomen. Samen hebben zij hard gewerkt aan de groei van De Teakspecialist, met ieder jaar een verbouwing naar een grotere showroom en magazijn is in 2018 De Teakspecialist’ over gegaan naar een nieuwe naam ‘Dutch Garden’.

Dutch Garden is service, kwaliteit, kennis en winkelen zonder gehaast gevoel. Rustig kijken onder genot van een heerlijke kop koffie’

De kennis van teakhout is gebleven. Wij kunnen alles vertellen over de verschillende kwaliteiten, wat je kan verwachten en hoe je het kan onderhouden Met twee eigen merken Garden Teak & Wolfwood kan dit ook niet anders. Naast teakhout zijn er nu ook andere materialen en mooie merken in de collectie opgenomen. Wij maken zelf de selectie en verkopen zeker niet alles.

Wij heten jullie namens ons en het hele team van harte welkom in onze winkel!

Jered & Laura Beumer

Dutch-Garden-Teak-Specialist-Jered 

 

Missie

Jij als klant staat altijd centraal. Wij geloven heel erg in transparante communicatie met een glimlach en bieden jou als klant de volledige service aan. Het moet voor jou niet alleen makkelijk zijn om iets bij ons te bestellen, maar ook het betalen, ontvangen van goederen en in elkaar zetten moeten zo simpel mogelijk zijn. Daarom verzorgen wij het gehele proces, van het ondersteunen van kiezen van producten, naar het bestelproces, het bezorgen en het in elkaar zetten van grote meubelen. Wij verzorgen dit allemaal, zodat je er niet meer over hoeft na te denken en zo snel mogelijk kan relaxen in je eigen gekozen tuinmeubelen. Of het nu een loungeset is of een tuintafel, wij kijken altijd naar wat het beste bij jou past. Dat betekent ook dat wij tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat jouw tuin er een beetje prettiger en luxer aan zal voelen met een tuinbankje of een ligbed. En als de keuze niet bij een onze eigen merken ligt? Dan zullen wij onze partners aanmoedigen om jou de beste service die ze hebben aan te bieden.

Met de eerlijke, persoonlijke en transparante aanpak, gaat Dutch Garden by de Teakspecialist zo ver mogelijk om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Het geloof is dan ook erg dat het de klanten gemakkelijk gemaakt moeten worden en daar moeten zowel Dutch Garden als de partners van Dutch Garden helemaal voor gaan. Dutch Garden staat dan ook erg voor gastvrijheid en een positieve aanpak voor alles. Ons motto is dan ook “always all the way”!

     Dutch-Garden-Teak-Specialist-Service

 

Visie

De visie voor De Teakspecialist is het uitrollen van de uitbreiding in expertise en assortiment in de vorm van Dutch Garden. Hoewel de expertise wordt uitgebreid, blijft Dutch Garden een specialist in teakhout en zal het een bedrijf zijn dat altijd achter de aangeboden producten staan. Met deze groei wordt er gestreefd naar een uitbreiding van meerdere vestigingen van ongeveer dezelfde formaat op diverse locaties, zodat jij als klant zowel online op de website als offline in de winkels een experience kan beleven. Waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Dutch Garden blijft zichzelf duurzaam innoveren en zal een voorloper zijn in tuinmeubelland met oog op de trends die bij onze klanten passen. Zo willen wij niet alleen goed zijn voor onze klant en de tuinen, maar ook voor het milieu en maatschappij. Wij zullen altijd streven naar een persoonlijke aanpak met onze producten en klanten. Met ons teamwork hebben wij voor ogen dat een snelle service (op maat) mogelijk is. Samen met ons team hebben wij jou als klant altijd centraal. Nu, maar ook in de toekomst!

 

De Teakspecialist groeide uit naar Dutch Garden

Het is je misschien niet ontgaan, maar hier en daar kan je al een beetje de veranderingen van De Teakspecialist proeven/voelen. Er hangt iets in de lucht, maar het is iets goeds! Ons team is namelijk aan het groeien, en zo ook onze expertise en assortiment. Wij geloven enorm in innovatie en de potentie van onze producten en diensten en zijn daardoor onze naam "De Teakspecialist" een klein beetje ontgroeid. Wij zijn daarom overgestapt van De Teakspecialist naar Dutch Garden.

 Wat betekent de overstap voor jou?

Onze naam verandert, maar onze mentaliteit niet. Dat betekent dat het voor jou als klant alleen maar voordelen heeft. Wij bieden niet alleen teakhouten tuinmeubelen aan, maar ook een leuk assortiment met bijvoorbeeld dekentjes en kussentjes. Zo maak jij samen met ons je tuinmeubelen direct zomerklaar! Wij zetten ons 100% in om met jou de perfecte tuinsetting op te stellen. Dit doen wij nog steeds met de persoonlijke service en aandacht die je van ons gewend bent!

 

Blijft de expertise van De Teakspecialist voor teakhout hetzelfde?

Onze expertise in Teakhout blijft up to date. Je kan nog steeds bij ons terecht voor al je teakhouten tuinmeubelen en advies als wij volledig overgestapt zijn naar Dutch Garden. Wij breiden onze expertise uit naar nieuwe trends in tuinmeubelland. Zo zorgen wij ervoor dat wij jou ook buiten teakhouten tuinmeubelen om kunnen helpen. Wij willen jouw zo goed mogelijk op weg helpen in jouw tuin.

 
Beste prijsgarantie van Dutch Garden by De Teakspecialist

Bij Dutch Garden zijn al onze producten van de hoogste kwaliteit, en voor al deze producten hanteren wij de beste prijs! 

Wij vinden het erg belangrijk om ons te onderscheiden op een aantal vlakken, dus naast de beste prijsgarantie krijg je ook de volgende beloftes van ons:

 • De beste service. Klant is koning en wij vinden dat dat zo hoort. Wij zullen je proberen te helpen en begeleiden naar jouw droom tuinmeubel(en).  Vraag ons het hemd van het lijf, wij willen dat je helemaal tevreden bent!
 • De beste kwaliteit tuinmeubelen. Er zijn verschillende soorten teak en aanbieders daarvan, maar wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Onze tuinmeubelen weerstaan weer en wind dus je kan lang genieten van je aankoop.
 • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten.
 • Snelle levering. Wij hebben de meeste producten op voorraad en kunnen daarom razendsnel leveren. In bijna alle gevallen binnen 7 dagen.
 • Service met een glimlach, bezorging en montage is gratis boven de 100,00 euro!
                    
 
En naast dit alles dus de beste prijsgarantie!

Heb je een product elders goedkoper gezien? Dan kijken wij altijd of we mee kunnen in de prijs! 

 

Er gelden hier een aantal spelregels:

 1. 1: Het product van de andere aanbieder is identiek. Wanneer u twijfelt kun je contact met ons opnemen.
 2. 2: Het product van de andere aanbieder is een nieuw product. Niet een showroom model, tweedehands of een product met (kleine) defecten.
 3. 3: Het product van de andere aanbieder is in Nederland aangeboden en te verkrijgen.
 4. 4: Het product van de andere aanbieder is voorradig.
 5. 5: De prijs van de andere aanbieder is inclusief levering en/of andere servicekosten. Wij leveren in de meeste gevallen kosteloos binnen Nederland, dit is meestal niet het geval bij andere aanbieders.
 6. 6: De prijs van de andere aanbieder is online aan te tonen.

 

Is je scenario anders dan bovenstaand vermeld? Neem dan contact met ons op. Wij proberen je altijd te helpen, zowel met product als prijs! Ook als het betekent dat we niet mee kunnen in de prijs, zullen we je alsnog zo goed mogelijk verder op weg helpen!

 

Van harte welkom!

Kom dus vooral bij ons langs in Naarden om de tuinmeubelen zelf te testen, te voelen en te zien.
Moeite met kiezen? Wij staan voor jou klaar om de juiste keuzes te maken! Weet je al wat je wilt?
Dan zullen wij de meubelen binnen een week geheel gemonteerd bij je thuis in je achtertuin afleveren.
Onze winkel te ver? Je kan met gemak online bestellen via onze website of een productvideo/persoonlijke videopresentatie aanvragen! Je leest het al. Er is eigenlijk geen excuus om je tuinstoel niet bij ons te halen. 

Hopelijk tot gauw!

Dutch-Garden-Teak-Specialist-Welkom