DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Pembroke Sofaset
Pembroke Sofaset
€4.999,00

Pembroke Sofaset

Productomschrijving

Pembroke Sofaset 

 

 • Bestaande uit een 3-zits bank en 2 loungestoelen
 • Gemaakt van synthetisch rotan (frame van aluminium)
 • Biedt plek voor 5 personen
 • Kussens zijn vuil en water afstotend
 • Is onderdeel van de Pembroke serie

Deze Sofaset van Brafab is ontworpen volgens de laatste trends! De set is vervaardigd uit gedraaid synthetisch rotan wat zorgt voor een moderne look en uitstekend zitcomfort. De Pembroke loungebank van Brafab behoort tot de Pembroke lounge serie die bestaat uit een loungestoel en nog een ruime tweezits loungebank.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. De Pembroke serie is makkelijk in onderhoud. Het synthetische rotan is zeer geschikt voor buiten en is net zoals wicker goed en eenvoudig schoon te maken. Het synthetische rotan is goed schoon te maken met lauw water, een zachte borstel en groene zeep. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen met bijtende stoffen en de hogedrukspuit. De waterdruk van de hogedrukspuit is te hoog voor het rotan.

 

Maten en specificaties

Lengte (cm)
139 cm
Breedte (cm)
85 cm
Hoogte (cm)
77 cm

Onlangs bekeken

Brafab Pembroke Sofaset
Brafab Pembroke Sofaset

Deze Sofaset van Brafab is ontworpen volgens de laatste trends! De bank is vervaardigd uit gedraaid synthetisch rotan wat zorgt voor een moderne look en uitstekend zitcomfort.

Op voorraad

Deliverytime

€4.999,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek