DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Olive salontafel Coastal Finish
Olive salontafel Coastal Finish
€415,00€349,00

Olive salontafel Coastal Finish

SALE -€66,00
Productomschrijving

Olive salontafel

 

 • Robuuste unieke salontafel voor buiten
 • Behandeld met een Coastal Finish Restore voor een warm effect.
 • Volledig gemaakt van teakhout
 • Maakt deel uit van de Olive serie van Apple Bee

 

Ben jij opzoek naar een robuuste, unieke salontafel voor buiten? Dan is de Olive salontafel de salontafel voor jou! De robuuste, maar vooral ruime Olive salontafel heeft een afmeting van 90 x 90 cm en is afgewerkt met een originele white wash voor een unieke uitstraling. 

 

Onderhoud 

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een coastal restore protector van applebee gebruiken. Hierdoor behoudt de set zijn kleur en bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Maten en specificaties

SKU
17011-CT
Lengte (cm)
90 cm
Breedte (cm)
90 cm
Hoogte (cm)
27 cm

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Olive salontafel Coastal Finish
Apple Bee tuinmeubelenOlive salontafel Coastal Finish

Ben jij opzoek naar een robuuste maar vooral unieke salontafel voor buiten? Dan is de Olive salontafel de salontafel voor jou! De robuuste maar vooral ruime Olive salontafel heeft een afmeting van 90 x 90 cm.

Op voorraad

Deliverytime

€415,00€349,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek