DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Olive loungestoel | incl. kussen
Olive loungestoel | incl. kussen
€999,00€799,00

Olive loungestoel | incl. kussen

SALE -€200,00
Productomschrijving

Olive loungestoel 

 

 • Behandeld met een Coastal Finish coating voor  een warm effect
 • Volledig gemaakt van teakhout
 • Inclusief all weather loungekussens
 • Maakt deel uit van de Olive serie van Apple Bee

 

Deze stoere Olive loungestoel is een royale loungestoel met een diepe zit die zorgt voor dat echte lounge gevoel. De dikke en vooral comfortabele loungekussens zorgen ervoor dat je heerlijk neerploft en volledig ontspant!

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een coastal restore protector van applebee gebruiken. Hierdoor behoudt de set zijn kleur en bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Maten en specificaties

SKU
17011B1-LC
Lengte (cm)
90cm
Diepte (cm)
87cm
Hoogte (cm)
70cm

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Olive loungestoel | incl. kussen
Apple Bee tuinmeubelenOlive loungestoel | incl. kussen

Deze stoere Olive loungestoel is een royale loungestoel met een diepe zit die zorgt voor dat echte lounge gevoel. Het frame van de lounge stoel is afgewerkt met een originele Coastal Finish wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Op voorraad

Deliverytime

€999,00€799,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek