DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Mura Loungeset
Mura LoungesetMura loungeset | Lange zijde rechts Change variant
€5.699,00

Mura Loungeset

Productomschrijving

Mura Loungeset | Applebee

 

 • Deze set bestaat uit een 2-zits rechterzijde bijzettafel, loungebank linkerzijde hoek, 2-zits linkerzijde bijzettafel en de salontafel
 • Lange zijde zowel links als rechts verkrijgbaar. (genomen als je op de loungeset zit. Aan welke zijde zit nu je lange zijde?)
 • Strak, modern design
 • Inclusief Bee Wett tuinkussen
 • Losse onderdelen ook verkrijgbaar
 • Maakt onderdeel uit van de Mura serie van Apple Bee
 • Gemaakt van een aluminium frame en teakhouten details

 

Mocht je vragen hebben over je opstelling of onderdelen, stuur ons dan gerust een berichtje!

 

De stoere en moderne Loungeset heeft een geheel zwart aluminium frame wat zorgt voor het strakke en moderne design, helemaal passend in de trend van nu. Een trend die zich voortzet, is de combinatie van strak en natuurlijk. Dit zijn twee tegenpolen die eigenlijk heel goed samen gaan. Apple Bee heeft dit goed weten te vertalen in de Mura serie.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teakshield gebruiken. Hiermee bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Totale lengte (cm)
333
Totale breedte (cm)
267
Totale hoogte (cm)
66

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Mura Loungeset
Apple Bee tuinmeubelenMura Loungeset

Deze nieuwe loungeserie van Apple Bee is een schot in de roos, want deze past perfect in de strakke en moderne tuin! De Mura Loungeset beschikt over een aluminium frame met teakhouten details. We hebben deze set vast voor je samengesteld!

Op voorraad

Deliverytime

€5.699,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek