TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Milou tuinset
Milou tuinset
€3.399,00

Milou tuinset

Productomschrijving

Milou tuinset

 

 • Bestaat uit Milou tuintafel 240 x 100 cm met teakhouten blad en 6 Milou tuinstoelen
 • Mix van verschillende materialen
 • Natuurlijke kleuren
 • Inclusief all weather tuinkussens
 • Afmetingen van de onderdelen zijn terug te vinden bij de foto's

 

Milou is een prachtige en ook zeer populaire serie van Apple Bee. Deze Milou tuinset bestaat uit de Milou tuintafel met teakhouten tafelblad en zes Milou tuinstoelen. Voor de Milou serie heeft Apple Bee gebruik gemaakt van verschillende materialen als grof wicker, gepoedercoat aluminium en teakhout. De Milou tuinstoelen zijn net als de tuintafel voorzien van een zwart gepoedercoat aluminium frame en de leuningen zijn gemaakt van grof geweven wicker. De Milou tuinstoelen worden geleverd inclusief Bee Wett zitkussens. 

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Het frame en het wicker is met een zacht sopje simpel schoon te maken.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Lengte (cm)
240 cm
Breedte (cm)
100 cm
Hoogte (cm)
77 cm

Tags

Onlangs bekeken

Apple Bee tuinmeubelen Milou tuinset
Apple Bee tuinmeubelenMilou tuinset

Deze populaire tuinset van Apple Bee bestaat uit de Milou tuintafel 240 x 100 cm met teakhouten tafelblad en 6 Milou tuinstoelen inclusief all weather tuinkussens.

Op voorraad

Deliverytime

€3.399,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek