Merken

Lengte

Type kussens

Geschikt voor

Kleur

Vorm

Kussenkleur

Prijs instellen

Max

Merken

Lengte

Type kussens

Geschikt voor

Kleur

Vorm

Kussenkleur

Prijs instellen

to
Apple Bee tuinmeubelen Frejus loungeset
Frejus loungeset
De Frejus loungeset is gemaakt van onbehandeld naturel teak en afgewerkt met witte aluminium buizen. Daarnaast heeft de Frejus loungeset prachtige lichte Bee Wett loungekussens.
€4.264,00 €3.829,00
Apple Bee tuinmeubelen Dreamer loungeset
Dreamer loungeset
Dreamer loungeset doet precies wat je ervan verwacht. Het brengt je met de lichte aluminium frame met teak details en lichte kussens geheel in de wolken!
€3.368,00 €3.101,00
Apple Bee tuinmeubelen Loungebank Robinson | Apple Bee
Loungebank Robinson | Apple Bee
Met deze loungebank kunt u heerlijk gaan relaxen in uw eigen tuin in resort stijl!
€1.679,00 €1.545,00
Apple Bee tuinmeubelen Olive hocker
Olive hocker
Deze robuuste en vooral royale Olive hocker maakt jouw Olive loungeset helemaal af! Je gebruikt de Olive hocker als voetenbank om de even benen omhoog te gooien en je tovert de hocker ook in een handomdraai om tot salontafel!
€499,00 €459,00
Apple Bee tuinmeubelen Olive loungebank
Olive loungebank
Deze stoere Olive loungebank is een royale loungebank met een diepe zit die zorgt voor dat echte lounge gevoel. Het frame van de bank is afgewerkt met een originele white wash wat zorgt voor een unieke uitstraling. De loungebank wordt inclusief all weathe
€1.479,00 €1.359,00
Apple Bee tuinmeubelen Cocoon Loungeset | Opstelling 1
Cocoon Loungeset | Opstelling 1
Deze prachtige wicker loungeset Cocoon van Apple Bee is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit wicker en wordt geleverd met all weather kussens in een prachtige groene kleur.
€3.904,00 €3.596,00
Apple Bee tuinmeubelen Dreamer 2-zits bank | Links
Dreamer 2-zits bank | Links
Loungebank links Dreamer doet precies wat je ervan verwacht. Het brengt je met de lichte aluminium frame en lichte kussens geheel in de wolken!
€975,00 €899,00
Apple Bee tuinmeubelen Dreamer 2-zits bank | Rechts
Dreamer 2-zits bank | Rechts
Loungebank rechts Dreamer doet precies wat je ervan verwacht. Het brengt je met de lichte aluminium frame en lichte kussens geheel in de wolken!
€975,00 €899,00
Apple Bee tuinmeubelen Dreamer 1-zits module
Dreamer 1-zits module
1- zits module Dreamer doet precies wat je ervan verwacht. Het brengt je met de lichte aluminium frame en lichte kussens geheel in de wolken!
€378,00 €349,00
Apple Bee tuinmeubelen Dreamer hoek module
Dreamer hoek module
De hoek module Dreamer doet precies wat je ervan verwacht. Het brengt je met de lichte aluminium frame en lichte kussens geheel in de wolken!
€550,00 €505,00
Apple Bee tuinmeubelen XXL factor Loungeset | Opstelling 5
XXL factor Loungeset | Opstelling 5
De XXL loungeset heeft zoals de naam al verraadt een diepe zitting waardoor u echt heerlijk onderuit kunt. De combinatie van rug, zit en plofkussens maken hem heerlijk comfortabel!
€3.350,00 €3.083,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus salontafel | 83x45cm
Frejus salontafel | 83x45cm
De Frejus salontafel 83 x 45 cm is een prachtige aanvulling van jouw Frejus loungeset. De salontafel is volledig gemaakt van teakhout. Combineren met een andere prachtige set is natuurlijk ook mogelijk!
€230,00 €209,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus salontafel | 83 x 83cm
Frejus salontafel | 83 x 83cm
De Frejus salontafel 83 x 83 cm is een prachtige aanvulling van jouw Frejus loungeset. De salontafel is volledig gemaakt van teakhout. Combineren met een andere prachtige set is natuurlijk ook mogelijk!
€390,00 €355,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus  1-zits module
Frejus 1-zits module
De Frejus 1-zits module maakt onderdeel uit van de Frejus lounge serie van Apple Bee. Met de Frejus 1-zits module verleng je jouw Frejus hoek loungeset en creëer je meer zitplek. De Frejus 1-zits module wordt geleverd met all weather loungekussens.
€525,00 €479,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus 3-zits loungebank
Frejus 3-zits loungebank
De Frejus 3-zits loungebank maakt onderdeel uit van de Frejus lounge serie van Apple Bee. Met de Frejus 3-zits loungebank creeer je jouw eigen hoeklounge. Liever geen hoeklounge? Combineer de loungebank dan met de Frejus loungestoel! De Frejus 3-zits lou
€1.570,00 €1.439,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus 2-zits loungebank | Rechts
Frejus 2-zits loungebank | Rechts
De Frejus 2-zits loungebank maakt onderdeel uit van de Frejus lounge serie van Apple Bee. Met de Frejus 2-zits loungebank maak jij jouw hoekloungeset compleet! De Frejus 2-zits loungebank wordt geleverd met all weather loungekussens.
€1.050,00 €965,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus 2-zits loungebank | Links
Frejus 2-zits loungebank | Links
De Frejus 2-zits loungebank maakt onderdeel uit van de Frejus lounge serie van Apple Bee. Met de Frejus 2-zits loungebank maak jij jouw hoekloungeset compleet! De Frejus 2-zits loungebank wordt geleverd met all weather loungekussens.
€1.050,00 €965,00
Apple Bee tuinmeubelen Frejus loungestoel
Frejus loungestoel
De Frejus loungestoel maakt onderdeel uit van de Frejus lounge serie van Apple Bee. Je combineert de Frejus loungestoel perfect met de andere lounge modules uit de Frejus serie en creëer zo jouw eigen loungeset! De Frejus loungestoel wordt geleverd met al
€675,00 €619,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach loungestoel
Pebble Beach loungestoel
De Pebble Beach loungestoel komt uit de premium line van Apple Bee. Dit houdt in dat de kussens all weather zijn en de loungestoel het hele jaar buiten kan blijven staan. De loungestoel is gemaakt van een aluminium frame met lichtgewicht betonnen afwerkin
€599,00 €549,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach 2-zits bank | Links
Pebble Beach 2-zits bank | Links
De Pebble Beach 2-zits bank van Apple Bee maakt deel uit van de Pebble Beach serie. Combineer de verschillende losse modules en creëer zo jouw eigen loungeset.
€975,00 €899,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach 2-zits bank | Rechts
Pebble Beach 2-zits bank | Rechts
De Pebble Beach 2-zits bank van Apple Bee maakt deel uit van de Pebble Beach serie. Combineer de verschillende losse modules en creëer zo jouw eigen loungeset.
€975,00 €899,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach 1-zits module
Pebble Beach 1-zits module
De Pebble Beach 1-zits module uit de premium lijn van Apple Bee maakt deel uit van de Pebble Beach serie. Combineer verschillende losse modules en creëer zo jouw eigen loungeset! De 1-zits module is inclusie all weather loungekussens.
€470,00 €429,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach hoek module | Lichtgewicht beton
Pebble Beach hoek module | Lichtgewicht beton
De Pebble Beach hoek module uit de premium lijn van Apple Bee maakt deel uit van de Pebble Beach serie. Combineer verschillende losse modules en creëer zo jouw eigen loungeset! De hoekmodule is inclusie all weather loungekussens.
€685,00 €629,00
Apple Bee tuinmeubelen Pebble Beach salontafel
Pebble Beach salontafel
Pebble Beach salontafel. In Lichtgewicht beton uitvoering. Maak je loungeset compleet!
€360,00 €329,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Apple Bee loungesets

Prachtige Apple Bee loungesets die voldoen aan alle wensen

 

Ben je op zoek naar een Apple Bee loungesets die echt voldoet aan alle wensen? Apple Bee tuinmeubelen heeft het! Het grootste deel van de collectie bestaat uit teak loungesets, allen geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Dit geldt ook voor de Bee Wett tuinkussens die bij de Apple Bee loungesets worden geleverd. Naast teak loungesets heeft Apple Bee ook wicker loungesets in de collectie. Deze hebben we niet standaard in de collectie, maar kunnen we wel bestellen.        

 

Wat maakt een loungesets van Apple Bee weerbestendig?

Apple Bee gebruikt bij het maken van hun loungesets uitsluitend topkwaliteit materialen. Zo zijn de meeste sets gemaakt van teakhout. Teak kun je buiten laten staan en is door het hoge olie gehalte in het hout volledig weerbestendig.

 

Bee Wett kussens voor Apple Bee loungesets

De loungekussens die worden gebruikt voor de Apple Bee  loungesets zijn speciaal ontwikkeld om altijd buiten te laten liggen. Deze formule noemen ze Bee Wett. De stoffen zijn vocht en vuil afstotend en het schuim in de kussens heeft een open structuur waardoor vocht gemakkelijk via het gaas aan de onderkant naar buiten kan. Zo heb je dus geen last van schimmel en kan de loungesets het hele jaar door buiten blijven staan. Ondanks de geweldige Bee Wett formule is ons advies wel om in ieder geval bij langdurig slecht weer de kussens naar binnen te halen. De loungekussens kunnen namelijk wel vies worden, door bijvoorbeeld blad dat van de boom valt op de kussens.

 

Het grootste aanbod Apple Bee loungesets van Nederland

We hebben het grootste aanbod van Apple Bee tuinmeubelen. Zo hebben we heel veel Apple Bee loungesets in onze showroom staan en op voorraad. We kunnen daarom snel leveren. We bezorgen gratis in NL en monteren de loungesets voor je. Het enige wat we van je verwachten is dat je ons vertelt waar je de Apple Bee loungesets wilt hebben.

 

Bekijk hier het complete aanbod!

Lees meer Lees minder