DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Ligbed Lisa
Ligbed LisaLisa Ligbed Change variant
€1.295,00

Ligbed Lisa

Productomschrijving

Gommaire tuinmeubelen | Ligbed Lisa

 • Combinatie van teakhout en kunststof.
 • Met wielen, prachtig verwerkt in de poot.
 • Kussens in diverse kleuren bij te bestellen.
 • Kan het hele jaar buiten.

Met dit heerlijke Gommaire ligbed in je tuin hoef je niet meer op vakantie! Het ligbed heeft een prachtige uitstraling alsof je aan het strand in Ibiza bent! Het frame is van teakhout in combinatie met gevlochten wicker. Beide zijn van zeer goede kwaliteit, waardoor het ligbed het hele jaar buiten kan blijven staan.

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Het frame en het wicker is met een zacht sopje simpel schoon te maken.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

 

 

Maten en specificaties

Totale lengte (cm)
209 cm
Breedte
66 cm
Hoogte
35 cm

Onlangs bekeken

Gommaire Ligbed Lisa
GommaireLigbed Lisa

Dit heerlijke ligbed is gemaakt van teakhout en het zandbeige vlechtwerk is van wicker, beide materialen zijn geschikt voor altijd buiten. Het teakhout heeft een natural grey finish, waardoor het iets verweerd lijkt. In de poten zitten de wielen verwerkt.

Op voorraad

Deliverytime

€1.295,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek