DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Leer en Vinyl Protector
Leer en Vinyl Protector
€24,95

Leer en Vinyl Protector

Golden Care Leer en Vinyl Protector
Productomschrijving

Leer en Vinyl Protector beschermt langdurig

Door een laag Leer en Vinyl Protector aan te brengen, zorgt u voor een perfecte bescherming van uw leer en vinyl tuinmeubelen. Het middel zorgt ervoor dat het materiaal water- en vuilafstotend wordt. Het is dus geen probleem meer om een keer eten te laten vallen of drinken te morsen. De goed samenwerkende ingrediënten voeden het materiaal waardoor het langer flexibel en soepel blijft. Dit verwijdert u namelijk makkelijk en snel. Wij adviseren u om Leer en Vinyl Protector tweemaal per jaar aan te brengen.

 

Niet schadelijk voor het milieu 

Leer en Vinyl Protector is een milieuvriendelijk product, veilig voor mens en natuur. Het bevat geen gifstoffen of andere bijtende middelen en is EcoSafe.

 

Makkelijk en snel te gebruiken

Voordat u Leer en Vinyl Protector gaat gebruiken, adviseren wij u om het leer en vinyl eerst grondig te reinigen met groene zeep of de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger van Golden Care. Dat is een wondermiddel voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen die gemaakt zijn van wicker, laminaat, leer, vinyl, kunststof en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger en het overzicht van ons aanbod aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen.

Na het reinigen van het leer en vinyl bent u klaar om de protector aan te brengen. Schud de fles goed voor gebruik. Breng als eerste een dunne laag aan met een zachte doek. Er ontstaat wat nevel, dat hoort. Vervolgens polijst u het met een andere, droge, schone en zachte doek. Meer hoeft u niet te doen om uw tuinmeubelen te beschermen.*

*Wij adviseren u om het leer en vinyl tweemaal per jaar te behandelen.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Leer en Vinyl Protector
Golden CareLeer en Vinyl Protector

Leer en Vinyl Protector van Golden Care is een fantastisch product dat uw leer en vinyl tuinmeubelen langdurig beschermt. De nanoprotector laag voorkomt dat vlekken in het materiaal trekken. Het middel bevat tevens een UV-block, die een snelle verkleuring

Op voorraad

Deliverytime

€24,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek