DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Leaf tuintafel
Leaf tuintafel
€999,00

Leaf tuintafel

Productomschrijving

Leaf Tuintafel | HOUE

 

 • Afmeting tuintafel: 146 x 146 cm
 • Tuintafel is heeft een gepoedercoat frame en een bamboe tafelblad
 • Biedt zitplek voor 6 personen
 • Perfect te combineren met de diverse tuinstoelen van HOUE

 

Het tafelblad van de Leaf tuintafel is afegeleid van een "leaf", is gemaakt bamboe en met een zeer stevig onderstel van zwart gepoedercoat metaal maakt dat deze mooie tuintafel van HOUE erg duurzaam is! De Beam tuintafel biedt plek voor 6 personen, maar het is nog mogelijk om een stoel bij aan te schuiven, al zit je dan wel iets krapper. Door zijn driehoekig tafelblad en het sierlijke onderstel is deze tuintafel in combinatie met bijvoorbeeld de Click tuinstoelen een super sierlijke combinatie voor jou tuin of terras!

 

Onderhoud

Bamboe is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Daarnaast is het niet goed om het hout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

SKU
11601-0318
Lengte (cm)
146cm
Breedte (cm)
146cm
Hoogte (cm)
76cm

Onlangs bekeken

HOUE tuinmeubelen Leaf tuintafel
HOUE tuinmeubelenLeaf tuintafel

De Leaf tuintafel is een grote, mooie tuintafel met een prachtig patroon van bamboe lamellen die daadwerkelijk de vorm van een ‘Leaf’ heeft. Een schitterend ontwerp waarbij het onderstel van de tafel gebouwd is op een manier die genoeg beenruimte biedt.

Op voorraad

Deliverytime

€999,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek