Golden Care RVS reiniger & roestverwijderaar
RVS reiniger & roestverwijderaar
De RVS reiniger reinigt en herstelt het originele, nieuwe uiterlijk van RVS. Tuinmeubel onderhoud van Golden Care zorgt voor langer behoud van RVS!
€20,74 €15,95
Golden Care Compleet Teak tuinmeubel onderhoudskit
Compleet Teak tuinmeubel onderhoudskit
Met behulp van deze tuinmeubel onderhoud kit van Golden Care zijn je tuinmeubelen weer opfrissen en beschermen voor het volledige seizoen!
€64,94 €49,95
SUNS tuinmeubelen SUNS shine | Textiel Cleaner| 500 ML
SUNS shine | Textiel Cleaner| 500 ML
Op zoek naar een cleaner voor het textiel van je tuinmeubelen van SUNS? Geschikt voor alle waterafstotende kussens!
€25,99 €17,95
Golden Care Teak protector Vintage
Teak protector Vintage
Teak Protector Vintage van Golden Care voor een donker bruine kleur. Te gebruiken voor tuinmeubel onderhoud van nieuw teak, gerecycled teakhout en andere hardhoutsoorten.
€32,44 €24,95
Golden Care Wicker & Textileen protector
Wicker & Textileen protector
Wicker & Textileen protector van Golden Care. Voor een langdurige bescherming van uw wicker en textileen tuinmeubelen.
€32,44 €24,95
HOUE Beschermende olie voor bamboe tuinmeubelen
Beschermende olie voor bamboe tuinmeubelen
Bamboe is absolute trend in tuinmeubelen en dat is niet voor niets. Het ziet er prachtig uit, is ontzettend duurzaam omdat het snel groeit, en heeft ook nog eens een lange levensduur als je het beschermt.
€24,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Tuinmeubel onderhoud

Onderhoudsmiddelen van Golden Care maken het schoonmaken van tuinmeubelen leuk

Wij werken uitsluitend met producten van Golden Care, dit omdat deze producten het beste zijn en ook nog eens goed voor het milieu! Het zijn duurzame producten zonder chemische elementen erin, waardoor het product duurzaam is. Niet alleen maakt het je tuinmeubelen duurzamer (het gaat langer mee), maar het is ook duurzaam omdat het niet je tuinmeubelen of de natuur schaadt.

Wij hebben een filmpje gemaakt over het schoonmaken en onderhouden van teakhout. Hier wordt uitgelegd wat je moet doen en hoe je dat het beste kunt doen.

 

Tuinstoelen en tuinbanken onderhouden met producten van Golden Care

Teakhouten tuinmeubelen kan je makkelijk schoonmaken met teak cleaner. De bijgeleverde spons maakt dit extra makkelijk. Teak cleaner doodt het alg en schimmels waardoor het niet terugkomt.
Wil je dat je tuinmeubelen niet vergrijst? Gebruik dan teak protector. Teak protector heeft een bruining en zorgt dat je de houtkleur kan blijven behouden.


Wil je geen vlekken in je tuintafel? Gebruik dan teak shield. Deze teak shield sluit het hout af waardoor er niets in het hout trekt, je hebt langer de tijd om het schoon te maken. Het schoonmaken van je teak tuinmeubelen of houten tuinmeubelen maakt het daardoor een stuk makkelijker!

Je kunt de teak shield gemakkelijk over de teak protector gebruiken. 

Lees meer Lees minder