Comfortabele Tuinkussens op maat voor elke tuinstoel en smaak!

Wij vinden het erg belangrijk dat onze Tuinkussens op maat comfortabel en duurzaam zijn. Door niet te besparen op de vulling en goede stofkwaliteit te gebruiken kunnen wij je de beste kwaliteit garanderen!
Alle kussens in ons assortiment zijn gemaakt van het beste schuim. De stofsoorten die wij gebruiken zijn Sunbrella.

Sunbrella vezels kenmerken zich door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën.Dralon is een sterke stof en voelt heerlijk zacht aan. Voor vragen over onze tuinkussens op maat kun je natuurlijk contact met ons opnemen of onze winkel bezoeken in Naarden!

 

Tuinkussens op maat van Sunbrella

Ben je op zoek naar bijzondere Tuinkussens op maat voor jouw bijzondere tuinmeubelen? En moeten die op maat worden gemaakt? Dan is dat ook geen enkel probleem. Wij maken Tuinkussens op maat voor elk tuinmeubel! Hierbij maken wij gebruik van stoffen van Sunbrella. Sunbrella levert de allerhoogste kwaliteit stoffen die buiten gebruikt kunnen worden. Dit zijn de zogenaamde all-weather buitenstoffen. Een ander groot voordeel is dat deze stoffen niet verkleuren en zeer comfortabel aanvoelen. Het is daarbij een van de vooraanstaande merken als het gaat om stoffen. Wij werken nauw samen met onze leveranciers, waardoor jij het mooiste tuinstoelkussen voor de scherpste prijs binnen kan halen. Speciaal en uniek voor jouw tuinmeubelen!

 

Hoe onderhoud ik Tuinkussens op maat?

Het onderhouden van een tuinstoelkussen is niet veel werk. De meeste Tuinkussens op maat hebben een afneembare rits die je kunt handwassen. Je kunt na het wassen, de stof gewoon aan de lijn drogen. Daarna kan je hem zonder te strijken weer gebruiken. Kleine vlekken of vuil zijn door de vochtwerende stoffen eenvoudig te verwijderen door het op te deppen met lauw water. Zo heb je weer mooie schone Tuinkussens op maat! Let wel op dat je ze niet te warm wast, want daardoor kunnen ze krimpen en/of verliezen ze veels te veel kleur en dat is natuurlijk zonde! 

Wil je extra lang van je Tuinkussens op maat kunnen genieten? Neem dan een tuinkussenhoes of box waar je de Tuinkussens op maat in kan opbergen als ze niet in gebruik zijn. Te denken aan harde regen of gewoon omdat je op vakantie gaat. Zo hebben ze het minder hard te verduren en kan jij extra genieten van je duurzame Tuinkussens op maat!

 

Wij leveren je nieuwe Tuinkussens op maat snel af!

Tuinkussens op maat hebben wij op voorraad van alle grote merken en kunnen daarom snel leveren. Alle voorradige items zijn binnen 3 dagen geleverd. Is je favoriete tuinstoelkussen niet op vooraad? Dan kunnen wij het tuinkussens op maat voor je bestellen en leveren wij dit zo snel mogelijk bij je af! De Tuinkussens op maat zullen netjes geleverd worden met je eigen tuinmeubelen erbij, of sturen wij gemakkelijk naar je op met een track and trace. Zo heb je je Tuinkussens op maat altijd waar jij ze wilt hebben, zonder al te veel gedoe!