Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
De Tuinkussenspecialist

De Tuinkussenspecialist tuinkussens – Kleurrijk en comfortabel zitten

Het merk De Tuinkussenspecialist staat bekend om zijn kwaliteit en weerbestendigheid. Het levert hoogwaardige producten en dat geldt al helemaal voor deze tuinkussens. Al jaren waren zij bekend met de trend van het ‘buitenleven’ en spelen er elk seizoen weer goed op de trends in. De tijdloze stijlen die gekozen worden voor de stoffen, zorgen ervoor dat jij altijd een mooie sfeervolle aanvulling hebt in jouw tuinmeubelen.

De tuinkussens zijn er in verschillende opties. Zo zijn sommige tuinkussens opvallend en gewaagd, terwijl andere tuinkussens juist ingetogen en rustig zijn. Uni-kleuren, bloemen, ruitjes, strepen en prints zijn elk jaar vertegenwoordigd in een nieuwe, eigentijdse collectie tuinkussens.

De tuinkussens van hoge kwaliteit die alle tuinstoelen nog relaxter maken. De tuinkussens zijn heerlijk zacht en voorzien van een waterafstotende hoes. De vrolijke kleuren en patronen geven je tuinset meteen een heel nieuwe uitstraling. In de collectie zijn tuinkussens voor lange stoelen, gewone stoelen en kleine tuinstoelen opgenomen.

 

Tuinkussens - De Premium line

Om een beetje een beeld te krijgen van waarom de tuinkussens nu zo ideaal zijn voor jouw tuinset, kijken we vooral ook naar welke materialen De Tuinkussenspecialist gebruikt. Zo staat het merk erom bekend om stevige en veerkrachtige materiaal te gebruiken voor de vullingen van de tuinkussens. Dit zorgt ervoor dat je zitcomfort optimaal zal zijn.

Een ander gebruikersgemak zijn de hoezen van de tuinkussens. De hoes is namelijk gemaakt van 100% Dralon en dat zorgt ervoor dat de tuinkussens weerbestendig en vuilafstotend zijn. De tuinkussens zullen daardoor niet snel slijten of verkleuren en het is niet erg als je ze een keer vergeet op te bergen. Ideaal als je wel vaak in de tuin zit, maar dus ook ideaal als je zo af en toe naar buiten gaat!

Sommige van de tuinkussens hebben daarnaast ook een afneembare hoes, waardoor schoonmaken al helemaal geen vervelend klusje is. De hoezen zijn dan makkelijk van de tuinkussens af te halen en zijn daarna gemakkelijk te wassen.

 

Tuinkussens in verschillende kleuren, patronen en maten

De kleuren van de tuinkussens zijn makkelijk met elkaar te combineren en zullen niet snel vervelen. Daarnaast zijn ze ook erg uitnodigend qua kleur. De tuinkussens van De Tuinkussenspecialist zullen daarbij ook niet snel verkleuren en behouden daarmee lang de essentie van de sfeer die jij in jouw tuin wilt hebben. Heb je liever een speels, uniek en/of rustig design? Jij bepaalt het zelf!

 

Tuinkussens voor elk tuinmeubel

Aankleding van je tuinmeubelen kan de sfeer van je tuin net de finishing touch geven. Het is echter ook belangrijk dat het makkelijk te plaatsen is, of het bij jou past en of het wel in je tuinmeubilair past. De Tuinkussenspecialist speelt daar goed op in door tuinkussens voor diverse tuinmeubelen aan te bieden. Zo hebben wij tuinkussens voor de volgende categorieën:

  • Hoge rug tuinkussens;
  • Tuinbankkussens;
  • Ligbedkussens;
  • Deckchairkussens;
  • Tuinstoelkussens;
  • Loungekussens.

Tuinkussens & Dutch Garden

Wij hebben het hele jaar door voorraad van de tuinkussens, dit betekent dat wij snel kunnen leveren en jij snel kan genieten! Natuurlijk wil je eerst komen testen en dat kan gemakkelijk in onze showroom. Hier geven wij uitgebreid advies en ben je vrij om te komen proef zitten. Wij zetten ondertussen een kop koffie of thee voor je klaar. De winkel is 7 dagen per week open! Heb je nog vragen of kan je niet naar onze showroom komen? Dan kunnen we uiteraard ook een video-uitleg voor je maken, waarbij wij de set van jouw dromen in beeld brengen en de meest gestelde vragen te kaak stellen. Hierdoor hoef jij niet naar Naarden toe te komen, maar krijg je er wel een look and feel bij.

Uiteraard zeggen wij altijd dat het leuker en gezelliger is om langs te komen, zodat je ook gewoon lekker kan proefzitten. Bovendien zit onze showroom aan de rand van Naarden-vesting, waar je heerlijk kan wandelen! Wij zorgen er wel voor dat je niet voor niets bij ons in de winkel langskomt!

 

Wat kun je van ons verwachten na het kopen van De Tuinkussenspecialist producten?

  • Je wilt een product waar je echt blij van wordt! Je moet dus goed weten wat je koopt. Daarom zullen we alles doen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen en advies. Bel, email, chat of whatsapp ons, of kom langs in de showroom.
  • Heb je geen tijd om naar de showroom te komen, en wil je iets specifieks weten zoals; Hoe staat de tuinstoel bij een tuintafel, of hoe ziet hij er in het daglicht uit? Stuur ons een videopresentatie verzoek en omschrijf kort wat je wilt zien. Wij maken dan een vrijblijvende persoonlijke videopresentatie over het product. 
  • Bijna al onze tuinmeubelen zijn leverbaar uit voorraad en daarom kunnen wij je deze zeer snel leveren. Al onze voorradige tuinmeubelen leveren binnen 7 werkdagen bij je af. Niet bij de voordeur, maar in de tuin, gemonteerd en wel!
  • Wij staan achter ons product, daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze tuinmeubelen.
 

Tot slot maakt de internationale verkoop in grote aantallen het mogelijk dat voor die kwaliteit en uitstraling uiterst concurrerende prijsstellingen mogelijk zijn. De Tuinkussenspecialist blijft daarmee een stabiel, innovatief en populair tuinmeubelmerk met uitstekende toekomstverwachtingen. Dat het innovatief is bewijst zij met het opzienbarende concept MasterChef!

Lees meer Lees minder