Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
AppleBee tuinmeubelen

Het Nederlandse merk AppleBee werd opgericht in 1993. Het is een familiebedrijf dat oorspronkelijk meubelen voor de horeca ontwikkelde. Op deze manier hebben ze veel ervaring opgedaan in het maken van tuinmeubelen die sterk moeten zijn en buiten kunnen staan in elk seizoen. In 1998 is de serie uitgebreid naar een grote tuinmeubel collectie voor iedereen! 

 

Unieke tuinmeubelen van AppleBee

 

AppleBee onderscheidt zich door unieke tuinmeubel designs. Ze werken samen met designer Sako Wijma, die schitterende designs weet neer te zetten voor elk terras. De tuinmeubelen zijn weerbestendig en ook gemakkelijk te onderhouden. Bij elk design wordt er gekeken naar de beste combinatie voor natuur en mens. Door verschillende elementen te gebruiken zoals plantage teak, hoogwaardige kwaliteit aluminium en biculair vlechtwerk wordt er gedacht aan milieu- en gebruiksvriendelijkheid. Al het teakhout van AppleBee is FSC en SVLK gecertificeerd.

 

Tuinkussens van Applebee - BEE WETT

De tuinkussens van AppleBee zijn gemaakt van BEE WETT stof. Dit is een stof die uitermate geschikt is voor buitengebruik. U kunt de tuinkussens gewoon buiten laten liggen zonder probleem. Het is waterafstotend en UV-bestendig. De kussens verkleuren dus niet snel. Daarnaast zijn de kussens zo ontworpen dat het vocht wat in de kussens komt makkelijk eruit kan vanwege het open weefsel aan de onderkant van de kussens en is de stof schimmel en en rot werend. Uiteraard is bij het ontwikkelen van de tuinkussens goed nagedacht over comfort. De kussens zijn zacht en heerlijk om op of tegenaan te zitten. 

Lees meer Lees minder