Recente blog berichten

18 / 05 / 2018
Hoe berg ik mijn tuin- en loungekussens op?
Tuinkussens, loungekussens en het beschermen van je tuinsets.. Hoe ga je daar nu mee om?
21 / 04 / 2018
Hoe vind ik de juiste tuintafel?
Je bent op zoek naar een mooie tuintafel voor in je tuin, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe en wat je wilt. Het is daarnaast ook een product dat je heel lang in je tuin wil hebben staan en niet zo snel weg zal doen. Het zoeken stel je daarom ook steeds uit, omdat het aanbod zo groot is. Heel begrijpelijk! Wij denken daarom graag met je mee en geven je alvast wat tips om je zoektocht zo soepel mogelijk te laten verlopen.
10 / 04 / 2018
Fieldchair Ribbon
De fieldchair is nieuw en de trend van 2018! De prachtige design loungestoel gemaakt van natuurlijk materialen staat erg mooi in iedere setting, maar zit ook nog eens heerlijk!
10 / 04 / 2018
Hoe onderhoud ik mijn teakhouten tuinmeubelen
Tuinmeubelen van teakhout maak je het beste schoon met teakcleaner van Golden Care. De teak cleaner is handig te gebruiken met de bijgeleverde spons.
Om te beginnen maakt u het meubel nat en zorgt u ervoor dat de ondergrond en eventuele planten niet in aanraking komen met het schoonmaakmiddel. Draag ook altijd handschoenen bij het schoonmaken van uw meubelen.

Recente artikelen

Waarom kies je voor een all-weather kussen? Hoe berg ik mijn tuin- en loungekussens op? Hoe vind ik de juiste tuintafel? Fieldchair Ribbon Hoe onderhoud ik mijn teakhouten tuinmeubelen Welk teakhout is beter? Plantage teak of gerecycled teakhout? Gerecycled Teakhout - Wat is dat nu precies? Garantie en voorwaarden Boomstamtafels Mooi sterk en duurzaam teakhout

Tags