TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Bente loungestoel | Piet Boon
Bente loungestoel | Piet BoonBente loungestoel | P1 |Piet Boon Change variant
€5.409,00

Bente loungestoel | Piet Boon

Productomschrijving

Bente loungestoel

 

 • Modern, strak design en duurzaam
 • Geleverd met all weather kussens, diverse kleuren mogelijk
 • A-kwaliteit teakhout
 • Nederlands Design 
 • Is een onderdeel van de Bente serie

 

De BENTE buitenmeubelen gaan harmonieus samen met de ontwerpfilosofie van Studio Piet Boon en andere buitencollecties. De ronde details in de collectie benadrukt een verfrissende ontwerpbenadering van de traditionele Piet Boon signatuur, terwijl ze toch onmiskenbaar de identiteit van het merk behouden, door onder meer het gebruik van teakhout. De complete BENTE collectie bestaat uit twee banken in vaste maten, open bankelementen, een salontafel, een fauteuil en een poef. Alle items zijn gemaakt van hoge kwaliteit teakhout en verkrijgbaar in diverse Piet Boon waterdoorlatende outdoor stoffen.

Voor meer informatie over de combinaties of stofgroepen, geven wij graag het advies in onze showroom!

 

Onderhoud

In de herfst/winterperiode adviseren we om de kussens droog op te slaan. Dit door de hoeveel bladval en de hoge luchtvochtigheid in deze maanden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de kussens niet goed kunnen drogen waardoor vuil en vocht een slechte invloed kunnen hebben op de kwaliteit van de kussens. Daarnaast is het niet goed om het teakhout af te dekken met een hoes in de winterperiode. Omdat het hout blijft ademen onder een hoes, zal de regen- en/of bladval wat erop blijft liggen er voor zorgen dat het vocht niet meer weg kan. Dit zorgt voor condensvorming onder de hoes en zal schade opleveren aan het hout.

Teakhout is een natuurproduct en zal het hout uitzetten en krimpen door de luchtvochtigheid. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er (kleine) haarscheurtjes ontstaan en eventueel wat kromming van de planken. Om het hout te beschermen kun je een teak shield gebruiken. Hierdoor zal de vergrijzing van het hout doorgaan, maar bescherm je het hout tegen weersinvloeden en ander vuil. Schoonmaken van het hout kan met een teakcleaner, hier zul je gemakkelijk al het vuil en evt. Beschermlagen mee verwijderen. Voor het onderhoud van de kussens raden we de Textiel cleaner en protector aan. Zie voor verdere informatie over onderhoud het kopje “Alles over tuinmeubelen” / tuinmeubel onderhoud op onze website!

Maten en specificaties

Hoogte zitting (cm)
42cm
Hoogte armleuning (cm)
cm
Hoogte rugleuning (cm)
74cm
Diepte (cm)
100cm

Onlangs bekeken

Piet Boon Collection Bente loungestoel | Piet Boon
Piet Boon CollectionBente loungestoel | Piet Boon

De elegante BENTE is de eerste gestoffeerde serie in de Piet Boon outdoor collectie en laat de gebruiker optimaal genieten van het buitenleven. De robuuste armleuningen, zachte kussens en ronde lijnen geven deze lijn het ultieme gevoel van comfort.

Op voorraad

Deliverytime

€5.409,00

   Bezoek onze showroom

   Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

   Plan je bezoek