DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Bekleding en Textiel Protector
Bekleding en Textiel Protector
€25,95

Bekleding en Textiel Protector

Golden Care Bekleding en Textiel Protector
Productomschrijving

Bekleding en Textiel Protector, bescherming voor kussens, parasols en meer

Het aanbrengen van een laag Bekleding en Textiel Protector van Golden Carezorgt voor een langdurige bescherming van textiel bekleding. De UV-block zorgt dat zoveel mogelijk schadelijke UV-straling van de zon wordt tegengehouden. Het is een bijna onzichtbaar middel, waarmee het materiaal vuil- en waterafstotend gemaakt wordt. Zo kan het voorkomen dat u een keer eten of drinken morst, dat is nu geen probleem meer.

Wij adviseren u om Bekleding en Textiel Protector zeker tweemaal per jaar aan te brengen. Doordat het materiaal vuil- en waterafstotend wordt, kan het veel beter tegen negatieve weereffecten. Bij het langdurig buiten leggen van de kussens en andere bekleding en textiel, zal nog steeds het weer erin gaan zitten. Dit uit zich in zwarte spikkels die voorkomen en behandeld kunnen worden met de Bekleding en Textiel Protector van Golden Care.

Voor het behandelen van (teak)houten tuinmeubelen en andere tuinartikelen en materialen in uw tuin hebben wij meerdere oplossingen.

 

Milieuvriendelijk en zonder schadelijke stoffen

Bekleding en textiel protectoris een milieuvriendelijk product. Het is niet schadelijk voor mens en natuur, bevat geen giftige stoffen én is gemaakt op waterbasis.

 

Makkelijk te gebruiken

Voordat u Bekleding en Textiel protector gaat gebruiken, adviseren wij u om de textiel bekleding eerst grondig te reinigen met groene zeep of de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger 1 van Golden Care. Dat is een wondermiddel voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen die gemaakt zijn van wicker, laminaat, houtcomposiet, kunststof en nog veel meer. Klik hier voor meer informatie over de Multi-Surface Tuinmeubel Reiniger 1 en het overzicht van ons aanbod aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen.

Als uw textiel gereinigd is en klaar om te behandelen, zorg dat het goed droog is. De fles Bekleding en textiel protector goed schudden voor gebruik en u kunt aan de slag. Spray een ruime laag over het te behandelen gedeelte totdat het doorweekt is. Wacht vervolgens tot het volledig droog is en spray een tweede laag op het textiel. Als de tweede laag opgedroogd is, bent u klaar. Meer hoeft u niet te doen om uw kussens en ander textiel voor in de tuin te behandelen. U kunt weer met een gerust hart plaatsnemen in uw tuinset en genieten van de zon.

 

Golden Care

Golden Care is een bedrijf dat sinds 1996 gevestigd is in het zuiden van Nederland en zich toelegt op de verzorging en bescherming van tuinartikelen. De schoonmaak- en onderhoudsmiddelen die Golden Care op de markt brengt bieden bescherming op lange termijn tegen de gevolgen van regen, zonlicht en vuil. Dutch Garden levert de volledige collectie van Golden Care voor verschillende teakhouten tuinmeubelen en tuinartikelen.

Onlangs bekeken

Golden Care Bekleding en Textiel Protector
Golden CareBekleding en Textiel Protector

Bekleding en Textiel Protector van Golden Care is een geweldige bescherming voor de textiel bekleding van uw tuinmeubelen! De unieke nanoprotector laag maakt het textiel water- en vuilafstotend. Zo voorkomt het dat vlekken in het textiel trekken.

Op voorraad

Deliverytime

€25,95

      Bezoek onze showroom

      Laat je inspireren in onze ruime showroom in Naarden, neem ongedwongen een kijkje en als je hulp wilt staan wij voor je klaar.

      Plan je bezoek