TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Relaxen in stijl: Welke loungeset past bij jouw tuin? Ontdek het bij Dutch Garden!

Teakhout, aluminium of wicker?

Teak loungesets zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een klassieke uitstraling. Het hout is duurzaam en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Onze teak loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van traditioneel tot modern. Bovendien is teak een milieuvriendelijke keuze, omdat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Aluminium loungesets zijn populair vanwege hun strakke en moderne uitstraling. Het materiaal is lichtgewicht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bij Dutch Garden hebben we aluminium loungesets in verschillende kleuren en maten om aan al jouw behoeften te voldoen. Bovendien zijn onze aluminium loungesets voorzien van comfortabele kussens, waardoor je urenlang kunt ontspannen.

Wicker loungesets zijn ideaal voor mensen die van een natuurlijke uitstraling houden. Het materiaal is duurzaam en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Wij bieden wicker loungesets in verschillende stijlen, van traditioneel tot modern. Bovendien zijn onze wicker loungesets voorzien van kussens voor extra comfort.

Loungesets
Loungesets

 

Als je een loungeset gaat kopen, zijn er verschillende dingen om rekening mee te houden. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel ruimte je hebt en hoeveel mensen je wilt kunnen accommoderen. Bedenk ook of je de set buiten wilt laten staan of dat je deze wilt opbergen wanneer deze niet wordt gebruikt. Bij Dutch Garden kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste loungeset voor jouw behoeften.

Top 4 loungesets

Jarenlang plezier van je loungeset

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige loungeset die jarenlang meegaat, is een loungeset van Dutch Garden een goede keuze. Onze loungesets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en comfort. Bovendien hebben we loungesets voor elk type tuin, terras, patio of balkon, van kleine balkons tot grote tuinen.

Kies nu de loungeset die het beste bij jou past en geniet van ontspannen momenten in jouw eigen tuin!

Shop loungesets

Loungesets

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.