Bee Wett kussens. Klinkt goed, maar wat koop ik nu feitelijk?

Bij het ontwerpen van de stof Bee Wett en de tuinkussens die uit de stof gemaakt worden heeft AppleBee goed gekeken naar wat er nu precies belangrijk is aan een tuinkussens en waar het aan moet voldoen.

Zo is het belangrijk dat een tuinkussen vocht kan weerstaan en het moet het ook tegen de felle zon kunnen. Daarom zijn de kussens ontworpen met een soort drainage rooster aan de onderkant zodat overtollig vocht en water gemakkelijk weg kan. Dit is belangrijk want het is natuurlijk niet de bedoeling dat het tuinkussen gaan schimmelen of rotten. Het schuim wat in de tuinkussens zit is daarnaast ook nog eens sneldrogend. Dat zit dus wel goed!

 

 

Verkleuren de tuinkussens dan niet?

Nee, dat zal niet snel gebeuren! In deze stof zit namelijk een uv.block zodat ze niet snel verkleuren. Natuurlijk heeft geen enkele stof het eeuwige leven dus het is aan te raden wanneer u ze niet gebruikt op een donkere en droge plek te bewaren. 

 

Oké, Bee Wett is goede kwaliteit, maar zit het ook lekker?

Dit is natuurlijk een moeilijke vraag omdat we allemaal verschillende wensen hebben. Daarom zijn de kussens van Bee Wett precies goed gevuld en zit het niet te zacht maar ook niet te hard. Voor extra comfort wordt er bij de meeste lounges een heerlijk lendekussen meegeleverd zodat u lekker kan relaxen!

 

Hoe onderhoud ik Bee Wett tuinkussens?

U zult niet veel werk hebben aan deze kussens want de stof is vocht en vuil afstotend. Vaak doet een een vochtige doek het meeste werk. Is er toch hardnekkig vuil opgekomen dan is er ook nog geen probleem want de meeste tuinkussens hebben een rits waardoor u de hoes kunt wassen met de handwas!