TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Investeren in een kwaliteitsvolle loungeset: waarom het de moeite waard is.

Kwaliteit van het teakhout

Een van de belangrijkste factoren die de prijs van loungesets beïnvloeden, is de kwaliteit van het teakhout dat wordt gebruikt bij de productie van deze meubels. Teakhout is een zeer duurzame en sterke houtsoort die bestand is tegen weersinvloeden en rot. Daarnaast is het een van de weinige houtsoorten die van nature olieachtig is, waardoor het niet nodig is om de set te behandelen met lak of beits. Dit betekent dat de set niet alleen mooi blijft, maar ook minder onderhoud nodig heeft.

Bij Dutch Garden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van teakhout dat afkomstig is van duurzaam beheerde plantages. Dit betekent dat er geen sprake is van ontbossing en dat de lokale gemeenschappen profiteren van de opbrengst van het hout. Daarnaast beschikt Dutch Garden over diverse certificaten, waaronder het FSC-certificaat, wat garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Loungesets
Loungesets

Duurzaamheid

De duurzaamheid van de loungesets is ook een belangrijke factor die bijdraagt aan de hogere prijs. De meeste loungesets zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat consumenten hun loungeset niet elk jaar hoeven te vervangen, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn. Het is daarom een investering voor de lange termijn.

Top 4 loungesets

Het oog wil ook wat!

En niet te vergeten, het oog wil ook wat! De duurdere loungesets hebben vaak een uniek design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een prachtige uitstraling in uw tuin of op uw terras. Een loungeset is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Bij Dutch Garden vindt u loungesets in diverse designs en kleuren, zodat u altijd een set kunt vinden die past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Kortom, investeren in een duurdere loungeset van hoge kwaliteit is niet alleen een slimme keuze op lange termijn, maar ook een esthetische keuze voor uw buitenruimte.

Shop loungesets

Loungesets

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.