DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Dompel je tuin in de zomerkleuren van 2022

Dompel je tuin in de zomerkleuren van 2022

De zomer staat op stapel, en hoewel we het weer over de grens mogen zoeken, blijft de tuin het centrum van ontspanning en ontmoeting. En die tuin mag komende zomer wat extra kleur. Geen zorgen: de zomerkleuren van 2022 zijn zacht en natuurlijk, kijk maar.

Dat kleur een stevige invloed heeft op je gemoedstoestand, daarover zijn boeken volgeschreven. Over dat naar buiten gaan, de natuur in, heilzaam is voor lichaam en geest zijn ook genoeg mensen in de pen geklommen. Pak je tuin erbij, tel kleur en natuur bij elkaar op, en ziedaar: een opzwieper voor je gemoedstoestand van heb ik jou daar.

En omdat de klok bijna zomer slaat, serveren we je de trendkleuren voor komende zomer. Ofwel: de zomerkleuren van 2022 die je genereus over je tuin mag uitkloppen. Betekent dit dat je schutting opnieuw in de lak moet? Welnee - tenzij je niets liever doet dan schuttingen lakken, natuurlijk. Laat je inspireren en vervang eerst wat tuinaccessoires voor je je aan een extreme tuin makeover waagt.

De zomerkleuren van 2022 in jouw tuin

Goed idee: tuinaccessoires in de zomerkleuren van 2022

Voor wie niet z’n hele tuin in een kleur wil onderdompelen, is er goed nieuws: dat hoeft ook helemaal niet. Begin eens bij een tafelkleed. Of een buitenkleed. Vervang je tuinkussens voor olijfgroene of lichtblauwe exemplaren - of mix en match! Overweeg een parasol in een van de zomerkleuren. Koop een hangmat in groen of blauw. Opteer voor een schaduwdoek dat niet beige maar Bright Skies is. Plantenbakken hoeven ook heus niet allemaal terracotta; die kun je gerust van een olijfgroene of lichtblauwe lik verf voorzien. En gaat de verf naar verloop van tijd bladderen? Beter, dat betekent alleen maar nòg meer Mediterrane sfeer voor je tuin.

Het zit ’m in de details. Ook wat de zomerkleuren van 2022 betreft. Investeer in fijne sfeerverlichting (bonjour Bolleke), in een mooie parasol van Jardinico… koop een buitenvloerkleed in een natuurlijke kleur en ga kies voor een pop of color met de prachtige outdoor poefs van Palais. Het zijn de tuinaccessoires die het verschil maken, let maar op.

We rest our case: krijg de kleuren!

Norden

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.