DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Wolfwood: gemaakt voor avontuur

Coffee Bay

Natuurlijke materialen

De ontwerpers gebruiken natuurlijke materialen met altijd gecertificeerd hout als basis en een focus op strakke lijnen en fijne details. Ongecompliceerde, organische en moderne vormen zorgen voor een bescheiden, doch sterke aantrekkingskracht. De Wolfwood collectie is als het pakken van een perfect wave waarin bijzonder ontwerptalent, prachtige materialen, duurzame technieken, liefde voor ambacht en slimme inzichten samenkomen.

Het creëren van stoere, tijdloze en duurzame design tuinmeubelen is de kern van Wolfwood. Daarom kiezen wij altijd voor een eenvoudige stijl en een kleurenschema van rustige, natuurlijke tinten. De esthetiek is duidelijk geïnspireerd door minimalistisch Scandinavisch en innovatief Nederlands design. Ontworpen voor avonturiers.

Top 5 Wolfwood musthaves

Wolfwood Collectie

Van de strakke en prachtig vormgegeven Durban tuintafel geïnspireerd door surfen, tot de schommelstoel Norden die zich uitstekend leent voor een avondje sterren kijken na een dag vol avontuur. Stuk voor stuk zijn de items van Wolfwood dus gemaakt om flink in te ontspannen en genieten van de omgeving, terwijl je je oplaadt voor je volgende avontuur. 

En dan zijn er nog een stel heerlijke loungebanken. Alleen de namen, Coffee Bay, Norden en Porto, doen al dagdromen naar avontuur en eindeloze zomeravonden. Dankzij een uitgebreid aanbod van modulaire stukken kunt u uw loungeset eindeloos uitbreiden. Want geluk is pas echt als het gedeeld wordt, vindt Wolfwood. De collectie is aangevuld met een kussencollectie die geschikt is voor buitengebruik en verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren.

     

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.