Click Schommelstoel
HOUE tuintafel Circle

Urban Jungle ideeën

Let nature do the talking, dat is het idee. Je natuurlijke tuin staat, vanzelfsprekend, vol met natuur. Klimplanten die kille muren en schuttingen groen aankleden, bomen (voor wie plek heeft) om tegenaan te kruipen met een goed boek, grote plantenbakken voor grote planten, bodembedekkers en siergras om kale grond mee weg te werken. Vergeet de varens niet. Pak je tuin in met groen en zie wat voor heerlijke buitenoase het wordt.

Een houten vlonderterras en tuinpaden van grote natuurstenen tegels maken je tuin extra zen; een waar je graag je yogamat in uitrolt. Theme song? Zullen we beginnen met River Flows In You van Yiruma?

Onze favorieten

SUNS Marbella loungeset

Musthaves

Piet Boon Houten tuinset

Zei er iemand natuurzwembad?

Yes, please! Of, vooruit, een buitendouche mag ook. Maar een natuurzwembad, of zwemvijver, waarin je kunt plonzen en zwemmen is wel héél welkom. Een zwembad zonder felblauwe bodem, maar met olijfgroene of antraciet ondergrond waardoor het water mooi donker kleurt, net als in de natuur, en het zwembad mooi opgaat in je tuin. Aan de randen van je zwembad plaats je een trappetje om soepel in en uit het water te klimmen, houten vlonders en planten voor een extra natuurlijk effect. Ook fijn aan zo’n natuurzwembad: geen chloor, maar natuurlijke reiniging van het water.