TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Met een Scandinavische tuin leef je het hele jaar buiten

Altijd een feestje met terrasoverkapping en haard

Liefhebbers van Scandinavische tuinen zijn enthousiaste buitenmensen die niet terugdeinzen voor een paar spetters of wat kou. Eerder richten ze hun tuin zo in dat ze zo min mogelijk last hebben van de elementen en elk seizoen comfortabel buiten kunnen vertoeven.

Een Scandinavische tuin is ingericht op het hele jaar door tuinplezier en dat betekent: een terrasoverkapping om regen tegen te houden, terrasverwarming om de kou de baas te zijn, een riante buitenkeuken zodat je binnen eigenlijk niks meer te zoeken hebt, een comfortabele zithoek met genoeg dekens om je ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of tijdens een frisse dag in op te rollen, een tuinhaard die voor extra warmte en sfeer zorgt. In een Scandinavische tuin is een frisse neus halen altijd een feestje.

Heater Dome terrasverwarming verlichting
Terrasoverkapping SUNS Maranza

Stijlregels voor een Scandinavische tuin

Een Scandinavische tuin wordt vaak bestempeld als moderne tuin. Vanwege de minimalistische aanpak, de eenvoud, de strakke lijnen en het beperken van tierelantijnen. Wat er in een Scandinavische tuin staat, dient een doel.

Het kleurenpalet is licht, veel wit, maar ook zwart en veel krijtachtige kleuren als antraciet en lichtgrijs – contrasteert prachtig met groene beplanting. Denk niet dat zo’n moderne tuin niet knus en gezellig kan zijn. De kleden, de tuinhaard, de buitenkeuken, het natuurlijke materiaalgebruik, het groen: allemaal ingrediënten voor een warme en verwelkomende sfeer. Met voldoende seizoensplanten zorg je dat je tuin het hele jaar groen is. Tip: verf je schutting zwart en kijk hoe mooi dat afsteekt tegen de groene planten ervoor.

Onze favorieten

Moderne tuinsets voor je Scandinavische tuin

Zoals gezegd: wat in een Scandinavische tuin staat, dient een doel. Een comfortabele moderne loungeset is er om op adem te komen, een boek te lezen, te aperitieven met vrienden, of gewoon om in alle rust van het uitzicht te genieten. De moderne tuinset en buitenkeuken met handige trolly staan at your service om zo vaak je wilt buiten te kunnen tafelen met vrienden en familie – helemaal hygge. De terrasoverkapping , terrasverwarming en een knapperende tuinhaard zijn er om dat ‘zo vaak mogelijk’ te kunnen garanderen.

Shop accessoires

Norden houten loungeset

5 keer Scandinavische loungesets

Moderne Tuinaccessoires

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.