TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Ready for summer met deze parasols

Een parasol beschermt tegen UV-straling van de zon

Een goede parasol doet z’n best je tegen de zon te beschermen. Bescherming van het comfortabele soort, namelijk: een koele(re) schuilplaats op snikhete dagen, of dat je je ogen dankzij een parasol niet hoeft dicht te knijpen tegen de zon. Maar zo’n zonnescherm biedt ook broodnodige bescherming; tegen schadelijke UV-stralen that is. Kortom, met een parasol zit je gebakken komende zomer.

Borneo Parasol
Amalfi Parasol Jardinico

Een parasol brengt sfeer

Een parasol is van praktisch nut, zoveel is duidelijk – en alleen daarom al een goede investering. Maar los van het praktische: een tuin is eigenlijk niet af zonder fatsoenlijke parasol (of terrasoverkapping). Met een zonnescherm erbij voeg je makkelijk sfeer toe aan je zithoek. Plant er een naast je loungeset, zorg voor een salon tuintafel, zet er wat tafellampjes op en leg er een mooi buiten vloerkleed onder, strooi een paar poefjes in de rondte… en of dat een fijne zithoek is!

Top 5 parasols 

Een parasol moet tegen een windstootje kunnen

Het moet niet zo zijn dat je bij elke zucht wind je parasol als de wiedeweerga moet inklappen en opbergen. Een parasol moet tegen een windstootje kunnen. Kijk nu niet alleen naar het parasoldoek, maar wees ook kritisch op grondanker of parasolvoet. Zorg bij die laatste voor voldoende gewicht om de parasol stabiel te houden als het gaat waaien. Een absolute kampioen is de Jardinico JCP.4 die mede dankzij een parasolvoet van 245 kilo een windsnelheid aankan van 58 km/h. Jardinico’s Kingston is trouwens ook niet bang en blijft fier overeind bij 39 km/h. 

Shop parasols

Parasol

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.