Grote Tuin Inrichten
Grote Tuin

2. Meubels kopen voor een grote tuin: think big

Ben je belandt bij de fase meubels kopen voor een grote tuin? Hiep-hoi, het feest kan beginnen! Het leuke van zo’n knoeperd van een tuin is dat je delen ervan kunt inrichten voor wanneer het mooi weer is, en delen voor wanneer de zon het laat afweten – of het gewoon hartje winter is en de regen alomtegenwoordig. 

Dat betekent dat je aan het einde van je slingerpad een terras hebt met parasol, hangmat, ligbed, loungeset… kortom, alles wat op en aan een gemiddeld strand in het zuiden van de wereld ook voorhanden is. Én dat betekent dat je zorgt voor een terrasoverkapping aan huis, Met heater, en buiten vloerkleed, en fijne tuintafel; allemaal opdat je op de regenachtige dagen des levens enkel en alleen de achterdeur maar open hoeft te zwiepen om op die loungebank te kunnen springen en zo tòch die buitenlucht kunt inhaleren terwijl je een boek leest.

Dat betekent dat je én een deel kunt inrichten voor de (klein)kinderen – denk: schommels, glijbanen, tuinmeubelen op kinderformaat, een moestuintje… én een deel voor volwassenen – denk: buitenkeuken, zwemvijver, pluktuin, een afgelegen plek met tuinbankjes waarop je eindeloos kunt mijmeren, you name it. 

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste meubels voor jouw grote tuin? Tot je dienst! Ken je onze service terrasadvies op locatie bijvoorbeeld al?

Onze favorieten voor een grote tuin 

Loungeset Flexx

5 keer loungesets voor in een grote tuin