DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Suns tuinmeubelen zijn in zwang. En bij Dutch Garden weten we wel waarom.

SUNS tuinmeubelen

Suns heeft een uitgebreid assortiment tuinmeubelen en sinds kort ook tuinaccessoires als solarlampen, poefs en vloerkleden – uiteraard allemaal voor buiten en allemaal duurzaam gemaakt. De luxe en grote loungesets van Suns worden gemaakt van de hoogste kwaliteit teakhout (fyi: Suns werkt uitsluitend met verantwoord en gecertificeerd (gerecycled) teakhout) en dikwijls gecombineerd met aluminium voor een strakke afwerking. Combineer met een Suns buitenkleed (gemaakt van gerecyclede PET-flessen) , twee (of drie) Suns Arezzo-poefjes waar je op kunt zitten maar ook een goedgevuld dienblad op kwijt kunt, een Suns Palmoli-zweefparasol (die inderdaad net zo mooi is als ’ie klinkt) en om het at te toppen een paar solarlampen voor een extra scheut sfeer. Wat heet: voor elke tuin vind je bij Suns fijne tuinmeubelen en tuinaccessoires.

Suns Tuinmeubelen, Palmoli

Suns Loungesets

Suns loungeset

Ah, loungen. Het ultieme vakantiegevoel meubel, dat is een loungeset. Dat ze bij Suns expert zijn in loungesets, weet iedereen die er een van het merk in de tuin heeft – alle trotse bezitters van een Suns Portofino, Suns Stockholm of Suns Memphis loungeset, say aye. Kies een modulaire variant en creëer zelf je ideale opstelling. Alleen de beschrijving van zo’n set leest al als je loungeset droom: ‘De Portofino serie is een prachtige high-end serie die het hele jaar buiten kan blijven staan, dankzij de all-weather kussens en het gecertificeerd teakhout. De diepe zit van 64 cm, maakt dat je op deze Suns loungeset lekker je benen kunt optrekken en heerlijk kan loungen. De chaise longue geeft je een ultiem relax gevoel: lekker languit loungen met een boek, hapje en drankje, wat wil een mens nog meer?’ Een Suns buitenkleed, misschien?.

Shop SUNS tuinmeubelen

Aspen Loungeset

SUNS fijnste tuinaccessoires

Meer blogs

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.