TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

De Trendzone  

Tuintrend: kleuren die opbeuren 

Hoop gloort aan de horizon: het einde van de coronapandemie lijkt nu dan echt in zicht. Vergeten zullen we d’r niet snel; ook niet dat we aan het begin ervan massaal met onszelf om de tafel gingen om eens te contempleren waar het leven nou echt over gaat. Veel wilden het roer om, een nieuw begin, of zich op z’n minst meer met de natuur verbonden voelen. Niet zo gek dat ook in het tuintrenddossier van 2022 groene tinten onverminderd populair blijven. Olive Sprig werd bijvoorbeeld door veel verfbedrijven als kleur van 2022 verkozen. Net als Bright Skies, een luchtige, lichtblauwe tint die staat voor een nieuw begin. We like. 

Dutch Garden
Dutch Garden

Tuintrend: Japandi 

De perfecte kruisbestuiving tussen Scandinavisch minimalisme en Japanse zen heeft een naam: Japandi. Mix en match natuurlijke tinten, zwarte accenten en abstracte vormen, combineer strakke lijnen, botanische accenten en een flinke dot hout en maak van elke kamer een wellness-oord.

Dé items van 2022

Tuintrend: puur natuur 

Het verlangen om meer verbonden te zijn met de natuur, zien we niet alleen terug in een natuurlijk en zacht keurenpalet maar ook in de keuze voor materiaal en textuur. Daarin moet de natuur ook voldoende vertegenwoordigd zijn. En dus wenden we ons in 2022 met groot enthousiasme tot teakhout en bamboe, en natuurlijk uitziende materialen als wicker. Wie voor next level puur natuur gaat, vervangt z’n tuintegels voor groen en installeert een grasdakje op de schuur of garage. 

Dutch Garden

Hulp is hier!

Zie je door alle trends van 2022 de tuin niet meer: we’re happy to help. Wat dacht je van onze service Terrasadvies op locatie? Dan komen we bij je thuis om samen een plan te smeden voor het terras van je dromen. Van terrasoverkappingen tot meubelen en aankleding. Uiteraard helemaal naar jouw smaak en volgens jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos, let maar op.

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.