DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN
Trees For AllFSCTrustmark
0
DE MOOISTE COLLECTIE LUXE TUINMEUBELEN

Maak je tuin zomerklaar met Coffee Bay

Zien! Hole in the Wall bij Coffee Bay

Een absolute bezienswaardigheid voor first time Coffee Bay’ers is Hole in the Wall. Een rotsformatie met een indrukwekkend gat dat door beukende golven en erosie is ontstaan. Lokale Xhosa noemen dit knappe staaltje oceaangeweld ‘izi Khaleni’, wat place of thunder betekent. Eenmaal voor Hole in the Wall zie je waarom: de golven slaan er nog altijd woest om- en doorheen. Een verbluffende opvoering van de oceaan die je gezien moet hebben.

Voor Hole in the Wall is het water lang ondiep; ideaal voor gezinnen met kleintjes die graag willen spetteren. Plus het schijnt een mooie snorkelspot te zijn vanwege de vele zeedieren die op enkele centimeters van het wateroppervlak te zien zijn.

Een goede parasol doet z’n best je tegen de zon te beschermen. Bescherming van het comfortabele soort, namelijk: een koele(re) schuilplaats op snikhete dagen, of dat je je ogen dankzij een parasol niet hoeft dicht te knijpen tegen de zon. Maar zo’n zonnescherm biedt ook broodnodige bescherming; tegen schadelijke UV-stralen that is. Kortom, met een parasol zit je gebakken komende zomer.

Coffee Bay
Coffee Bay

Loungen op Coffee Bay

Ja, er komt een dag dat het weer mag: reizen. En wat wordt dat een feestje! Maar tot het zover is, halen we Coffee Bay gewoon naar de achtertuin. Ook niet mis, trouwens. Want wie bekend is met deze loungemeubelencollectie van Wolfwood weet dat erop loungen bijkans een vakantie op zich is.

Met de opstelling van Wolfwoods Coffee Bay kun je eindeloos variëren omdat de loungeset modulair is – bestaande uit losse modules dus. De loungeset is gemaakt van A-kwaliteit teakhout en wordt geleverd met all weather kussens in Sunbrella-stof. De kleur? Die bepaal je zelf. Yup, niet voor niets is de Coffee Bay loungeset een van de populairste loungesets uit de Wolfwood collectie.

Zelf meemaken? Plan gauw een showroom bezoek en maak een proefzitje op loungeset Coffee Bay.

Top 5 Coffee Bay musthaves

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.