TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Au naturel, daar knappen jij en je tuin van op

Basisingrediënten voor een au naturel tuin

Een goed begin is het halve werk. Zo ook met de basis. Als de basis goed is, kan het bíjna niet meer misgaan. Voor een au naturel tuin begint die goede basis met het juiste materiaal. In dit geval: natuurlijk materiaal. Denk aan teakhout, aan rotan, aan daken begroeid met gras, aan kussens en kleden van stevig katoen. En voor de meubelen of constructies die niet van natuurlijk materiaal zijn gemaakt, geldt: slim inpakken met een stukje natuur. Klimplanten zijn een uitkomst.

James
Click Schommelstoel

Teakhouten tuinmeubelen: au natureller wordt het niet 

De woeste aantrekkingskracht van teakhout en teakhouten tuinmeubelen is niet voor niets. Op willekeurige volgorde een aantal voordelen van teakhout opgesomd:

• Teakhout is ijzersterk en tegen alle weersomstandigheden bestemd. Ze is niet bang voor regen, niet vies van wat extra zon en kan prima tegen een windstootje… Die redt zich wel, en dus kun een tuinmeubel van teakhout zonder zorgen het hele jaar buiten laten staan.
• Het oog wil ook wat, en ook wat dat betreft stellen teakhouten tuinmeubelen niet teleur: teakhout is leverbaar in verschillende kleuren en uitstralingen, waardoor er voor elke tuin wel een geschikt type teakhout te vinden is.
• Teakhout is de moeilijkste niet en kost weinig onderhoud. Mocht je je teak tuinmeubel toch wat willen oppoetsen dan zijn er plenty goede onderhoudsproducten die doen wat ze beloven.
• Tot slot: teakhout is duurzaam, zeker als het een keurmerk als SVLK draagt, duurzaam geproduceerd teakhout gegarandeerd.

Goed. Teakhouten tuinmeubel anyone? Als we je een paar suggesties mogen doen:

Onze favoriete au naturel tuinmeubelen

Terrasoverkapping: doen!

Wie al een terrasoverkapping heeft, weet wat een fantastische investering het is. Met een terrasoverkapping sla een je heleboel vliegen in een klap. In de zomer heb je, om te beginnen, een fijne plek om te schuilen voor de zon; in de winter om te schuilen voor regen en sneeuw. Always outside wordt zo een makkie en een feestje.

Een terrasoverkapping is met recht een opwaardering van je tuin – eentje waartegen je prachtige klimmers kunt laten groeien. Een sfeermaker met hoofdletter S die zorgt voor geborgenheid en gezelligheid. Een plek om heerlijk knus in te richten met mooie tuinmeubelen, tuinkussens, buitenkleden, poefjes, solarlampen, vazen met grote groene planten en een knapperende tuinhaard toe. Ben je bij ons mooi aan het juiste adres, check hier al onze tuinaccessoires.

Overweeg je een terrasoverkapping? Ren dan niet naar de eerste de beste terrasoverkappingdealer, de ene overkapping is namelijk de andere niet. Doe jezelf een plezier, lees eerst dit artikel.

Shop terrasoverkappingen

SUNS Marbella loungeset

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.