Sfeerverlichting-buiten-brafab

Waarom sfeerverlichting buiten belangrijk is 

Sfeerverlichting buiten in de tuin is bijna net zo belangrijk als de juiste tuin- of loungeset. Ja, echt! Overdag bepalen planten en de tuinmeubelen de sfeer in de tuin, maar 's avonds doet de sfeerverlichting al het werk.

Wil je weten waarom sfeerverlichting buiten in de tuin nou zo belangrijk is? We hebben enkele redenen voor je op een rij gezet.

 

1. Sfeerverlichting buiten zorgt voor veiligheid & zicht

De allereerste en misschien ook wel belangrijkste reden is veiligheid en zicht. Je wilt bijvoorbeeld niet per ongeluk in de vijver belanden of finaal onderuit gaan, omdat je dat opstapje net even niet kon zien in het donker. Zorg voor verlichting bij een opstapje, trapje, vijver of gevaarlijk hoekje en voorkom gevaarlijke situaties.

Daarnaast is sfeerverlichting buiten ook erg raadzaam als je graag 's avonds samen in de tuin zit. Met de juiste sfeerverlichting zorg je ervoor dat je, je gesprekspartner nog in de ogen aan kan kijken. Wel zo fijn toch?

Ook zorgt sfeerverlichting buiten in de tuin ervoor dat het dieven afschrikt om een inbraak te plegen. Sfeerverlichting buiten zorgt dus al met al voor meer veiligheid in en om het huis.

 

2. Met sfeerverlichting geniet je optimaal van je tuin

Een tweede reden om gebruik te maken van sfeerverlichting buiten in de tuin is dat sfeerverlichting de tuin af maakt. Na de aanschaf van een mooie tuin- of loungeset wil je hier niet alleen maar overdag van kunnen genieten. Sfeerverlichting zorgt ervoor dat je dag en nacht van je tuin kan genieten.

Zo goed mogelijk genieten doe je ook door voor energiebewust en duurzaam te kiezen. Door gebruik te maken van led-sfeerverlichting buiten in de tuin kies je voor een energiezuinige en duurzame oplossing.

Led-verlichting is de vervanger van de gloeilamp en doet het ook goed buiten als sfeerverlichting. De gloeilamp verbruikt ontzettend veel energie en gaat, maar relatief kort mee. De gloeilamp was geen milieubewuste keuze en sinds die trend in opkomst kwam, kwam er ook meer aandacht voor de led-lamp. De led-lamp gaat 35 tot wel 50 keer langer mee dan een gloeilamp en gaat vele malen efficiënter met energie om.

Tot enkele jaar terug was het zo dat led-verlichting erg ongezellig licht af gaf waardoor de led-lampen vaak nog geen ideale oplossing waren. Tegenwoordig is dat niet meer zo. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk met led-verlichting en is het een goede sfeermaker geworden. Als je kiest voor led-sfeerverlichting kun je lang genieten van de buitenverlichting zonder je zorgen hoeven te maken over het energieverbruik!

 

4. Multifunctionele sfeerverlichting voor buiten zorgt voor extra sfeer in de tuin

Het zit natuurlijk al in de naam: sfeerverlichting, maar sfeer zit in meer dan alleen het licht en hoe mooi is het als iets multifunctioneel is? Wij bij Dutch Garden snappen dat en zijn daar naar op zoek gegaan.

Je wilt graag 's avonds buiten zitten, dan is een sfeerlamp gewenst. We weten ook allemaal dat het 's avonds behoorlijk kan afkoelen. Wat doe je dan? Je pakt er een dekentje bij, of ga je toch op zoek naar een heater? En waar moeten deze dan gaan staan?

Heatsail komt met de perfecte oplossing. De lampen van Heatsail zijn niet gewoon mooie sfeerlampen voor buiten in de tuin, maar deze dienen ook als heater. De lamp is eenvoudig te plaatsen bij elke tuin- of loungeset die zorgt voor sfeervol licht en lang verwarmde avonden in de tuin of op het terras. Dit is nou wat je noemt een echte sfeerlamp. Zo geniet je nog langer en vaker van de tuin.

Sfeerverlichting-buiten-heatsail

 

Een andere sfeermaker die niet mag ontbreken in dit rijtje is muziek. Je zit nu al lekker warm op het terras met de perfecte heater, de sfeer zit er al goed in, maar de muziek ontbreekt. Ook daar is een oplossing op bedacht. Kooduu introduceert de Synergy: een wijnkoeler, bluetooth speaker en lamp in één. Met deze sfeerlamp voor buiten speel je eenvoudig je favoriete muziek af via je telefoon of tablet. Doordat de speaker waterdicht is, kun je de sfeerlamp gerust langere tijd buiten laten staan.

 

Als laatst mag de sfeerlamp ook dienen als decoratie. 'S avonds moet de sfeerlamp vooral (multi)functioneel zijn, maar overdag mag de sfeerlamp best dienen als decoratie in de tuin. Windlichten bijvoorbeeld staan erg decoratief overdag en zijn vooral heel sfeervol 's avonds als je er een kaars in brand. Of denk aan de Synergy van Kooduu die kan dienen als wijnkoeler of, plantenbak of vaas.

 

 

5. Combineer verschillende soorten sfeerverlichting buiten

Combineer voor de ultieme setting! Al deze verschillende soorten sfeerverlichting voor buiten zijn makkelijk te combineren met elkaar. Door te spelen met groottes en intensiteit van verschillende sfeerlampen heb je de mogelijkheid om diepte en gezelligheid buiten in de tuin te creëren. Houd wel rekening met bepaalde objecten in de tuin. Kies zelf wat je graag uitgelicht wil hebben en waar de sfeerlampen ook echt nodig zijn.

Ons assortiment bestaat vaak uit sfeerverlichting voor buiten die makkelijk aan te sluiten en te verplaatsen zijn wat zorgt voor veel vrijheid en gemak. Gemak dient toch de mens. Daarnaast houden we bij Dutch Garden van duurzaam en moet het niet te ingewikkeld zijn. Onze sfeerlampen voor buiten zijn dan ook zeer duurzaam, multifunctioneel, goed te combineren wat zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden en niet geheel onbelangrijk uitgevoerd in een uniek design.