Sunbrella tuinkussens - De béste kwaliteit en de mooiste kleuren en dessins

Sunbrella® is in de jaren '60 begonnen met de overtuiging dat stoffen functioneel en mooi kunnen zijn. Nu in 2017 levert Sunbrella aan alle (design) meubel merken voor binnen en buiten. Maar zijn zij ook hét merk als het om boot bekleding, zonwering en gordijnen gaat. Sunbrella stof is duurzaam en heeft milieukenmerken die voorlopen op de industrie. De stof is eenvoudig te reinigen en biedt een lange levensduur aan. Waar het ook gebruikt wordt.

 

 

Waarom tuinmeubelen met Sunbrella stof?

Voor onze eigen merken Garden Teak & WolfWood hebben wij gekozen om de tuinkussen te maken van  Sunbrella. Wij laten al onze kussens in Nederland maken en daarom kan jij kiezen voor iedere kleur uit de Sunbrella collectie. De Sunbrella stoffen voelen zacht aan en zijn vuil- en waterafstotend. Daarnaast geeft Sunbrella 5 jaar garantie op kleurechtheid. Wij kunnen de hele collectie aanbieden in de winkel, maar hebben voor onze website een selectie gemaakt van de best lopende kleuren.

 

Sunbrella maatkussens

Wij leveren ook tuinkussens op maat. Alles is geheel naar wens te maken, zo kan je kiezen uit verschillende types schuim, afwerking en natuurlijk de stofkleur.

 

Schoonmaken van Sunbrella stoffen

Alle Sunbrella® stoffen zijn ontwikkeld met een combinatie van een uitzonderlijk hoog design- en presentatie niveau. De kussenhoezen met koud water op de fijne was stand wassen, daarna in de lucht laten drogen.

Gebruik de strijkijzer indien nodig alleen op de synthetische stand en test eerst op een klein plekje. Doordat de stof een speciale (milieuvriendelijke) coating heeft tegen vuil en water kan dit niet te heet gestreken worden.

 

Advies

Kom je er niet uit en wil je kleuradvies hebben? Wij zijn zeven dagen per week geopend en kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Wij kunnen alle kleuren laten zien en voelen.