Fieldchair Ribbon – Trend 2018

De Ribbon Fieldchair is nieuw! Het Zweedse merk Brafab heeft over elk detail nagedacht en dat maakt deze Fieldchair Ribbon net even wat specialer! Een voordeel is dat deze loungestoel zo mooi is en dus makkelijk bij al je bestaande tuinmeubelen neer kan worden gezet! 

 

Ribbon sfeer

 

De prachtige loungestoel gemaakt van FSC Berkenhout en prachtig in elkaar gezet met een mooi dik stevig hennep touw. De loungestoel is inklapbaar en geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Om het touw zo mooi mogelijk te houden adviseren wij wel om hem in de wintermaanden binnen te zetten.

 

 

 

Ribbon Fieldchair Black met voetenbank en kussen

 

Loungestoel voor iedere gelegenheid, het hele jaar door!

De Fieldchair Ribbon is een loungestoel die past bij iedere gelegenheid! Heerlijk relaxen bij de bbq, haardvuur, strand het kan overal met deze prachtige design loungestoel. De Fieldchair Ribbon straalt ontspanning en gezelligheid uit, iets wat we maar al te graag willen! Gebruik de Fieldchair in de lente/zomermaanden heerlijk als zonnestoel en zet hem in de wintermaanden lekker bij het haardvuur. Gezellig met een schapen of rendiervachtje erbij. 

 

De Fieldchair Ribbon is leverbaar in maar liefst drie verschillende kleuren leverbaar en uit te breiden met een bijpassende voetenbank en linnen hoofdkussen. Prachtig Zweeds design! Natuurlijk bij ons te zien in de showroom en te bestellen! Tot snel!