TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING
Trees For AllFSCTrustmark
0
TOT 9 JANUARI IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN WEGENS UITBREIDING

Samenwerking Dutch Garden & Trees For All

Wereldwijd nieuw bos planten

Dit gedacht te hebben, kwam Trees for All op ons pad. Samen met deze stichting krijgen wij er nog een keurmerk bij. Onze samenwerking met Trees for All bestaat uit dat wij per jaar een zelf te bepalen bedrag doneren en dat daarbij onze klanten ook vrij zijn om bij hun aankoop ook te doneren. Hierin staat iedere klant ook vrij in het bedrag dat zij willen doneren, het motto is dan ook; elke boom telt! Daarnaast zijn bomen het middel tegen klimaatverandering. De missie van Trees for All is dan ook om wereldwijd nieuw bos te planten, maar ook om bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Hiermee dragen wij, als Dutch Garden, bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Trees For All

Over Trees For All

Trees for All is opgericht in 1999 en hebben ondertussen 8,7 miljoen bomen en struiken geplant, 102 duurzame bosprojecten gerealiseerd en daarbij ook nog eens 600 duizend ton vervuilde CO2 gecompenseerd! Kortom Trees for All is een stichting waar wij graag onderdeel van willen zijn om ervoor te zorgen dat dit alleen nog maar meer wordt!

Neem een virtueel kijkje bij ons

Benieuwd naar onze showroom? Neem alvast een digitaal kijkje! Navigeer met onderstaande pijlen naar binnen en bekijk hoe onze showroom eruit ziet.