Pasen! Tuinmeubelen shoppen bij Dutch Garden

De eerste feestdagen van het jaar zijn weer in zicht! Over minder dan een week is het weer pasen. Het perfecte lange weekend om met er op uit te gaan. Wat heb jij op de planning staan met pasen dit jaar? Zit jouw lange weekend al volgepland? Of was je stiekem nog op zoek naar leuke acties en aanbiedingen?

Wij zijn ons eens gaan verdiepen in wat nou de cliché uitjes en activiteiten zijn met pasen hier in Nederland. Uiteraard staat het eieren zoeken op nummer één en kort daarop volgt uitgebreid brunchen, maar pasen en tuinmeubelen gaan ook erg graag samen hier in Nederland. Shoppen voor tuinmeubelen tijdens de pasen blijft toch ook nog een veel gehoord uitje tijdens de paasdagen hier in Nederland. Zoiets blijft toch een gezellig dagje uit met de familie.

Met deze informatie in ons achterhoofd zijn wij natuurlijk weer gaan brainstormen over hoe wij dit jaar weer gaan uitpakken met de pasen bij Dutch Garden tuinmeubelen. En hoe wij ook dit jaar weer inspringen op die leuke clichés.

Heb jij de paas actie van vorig jaar meegekregen? Wij zijn altijd alle paasdagen in het paasweekend geopend en proberen hier ook echt een feestje van te maken. Vorig jaar hebben wij bijvoorbeeld uitgepakt met eieren zoeken in de showroom, een super toffe tuinmeubelen paas actie. Elk ei had zijn eigen korting op een tuinmeubel of tuinset naar keuze. Het was echt ontzettend leuk om iedereen, klein en groot, jong en oud, te zien zoeken naar paaseieren voor een leuke korting op hun ‘paas tuinmeubelen’. En nog leuker was het enthousiasme bij iedereen hier in de showroom.

 

Dit jaar gaan wij zeker ook weer uitpakken met pasen met verschillende acties op de tuinmeubelen. Voor het hele paasweekend hebben wij verschillende acties bedacht. Ben jij benieuwd hoe wij dit jaar weer gaan uitpakken met het pasen in de showroom? Hou dan vooral onze social media in de gaten. In de loop naar het paasweekend toe gaan wij zo nu en dan iets los laten over de acties op de tuinmeubelen van komend paasweekend.

Spannend!