Synergy, de multifunctionele sfeerverlichting voor buiten

In deze tijd van het jaar stroomt onze showroom weer vol met nieuwe producten en artikelen. Soms is het wat puzzelen en schuiven om alles een perfect plekje te geven. Zo ook met de Synergy sfeerverlichting voor buiten van Kooduu. Oke, echt schuiven en puzzelen was het misschien niet, maar het was wel lastig kiezen bij welke set we ze nou moesten zetten. Eigenlijk staan ze overal ontzettend leuk. Je kan je dus wel voorstellen dat wij dagelijks in de weer zijn om ze steeds weer een nieuw plekje te geven in de showroom.

Wellicht had je al door dat wij enkele weken geleden ook al heel enthousiast waren over de Synergy sfeerverlichting voor buiten van Kooduu door de verschillende social media posts, maar na het bekijken én testen van de Synergy zijn we verkocht. Ze staan overal ontzettend leuk en geven zo veel sfeer! Ben je benieuwd waarom wij toch zo enthousiast zijn? Dan vertellen wij het je in deze blog nog één keertje!

Synergy-Kooduu-sfeerverlichting-buiten

De Synergy sfeerverlichting voor buiten van Kooduu maakt deel uit van onze collectie sfeerverlichting voor buiten en is een multifunctionele buiten lamp. De Synergy van Kooduu heeft namelijk meerdere functies. Zo fungeert de Synergy sfeerverlichting niet alleen als buiten verlichting maar kan je ook je favoriete muziek afspelen en een flesje wijn koud houden. Met de Synergy sfeerverlichting voor buiten van Kooduu kan het allemaal!

 

Synergy geeft licht tijdens lange zomeravonden

De Synergy sfeerverlichting voor buiten van Kooduu is natuurlijk in de basis een lamp voor in de tuin. De Synergy heeft een ingebouwde LED-lamp die zowel warm licht geeft als duurzaam in gebruik is. De warme en sfeervolle verlichting is perfect voor lange zomeravonden op het terras of in de tuin.

De Synergy sfeerverlichting voor buiten is in drie verschillende maten beschikbaar waardoor de kleinste uit de serie prima als tafellamp kan dienen. De grotere versies staan toch het mooiste op de grond of een laag tafeltje naast je loungeset.

 

Synergy speelt jouw favoriete muziek af

Naast de functie als lamp dient de Synergy ook als draadloze speaker. Via bluetooth koppel je eenvoudig je telefoon of tablet aan de Synergy en speel je zo via elk gewenst platform jouw favoriete muziek af. Jouw gasten zullen versteld staan als ze muziek uit jouw sfeerverlichting buiten horen komen! Te gek toch?

 

Synergy voorziet jou van een ijskoud drankje

Als laatst kan je ook nog een, twee of drie flessen wijn kwijt in de synergy (natuurlijk afhankelijk van het formaat van de synergy), die deze ook nog eens koud houd! Zo kan je dus heel de avond genieten in de tuin zonder dat je heen en weer hoeft te lopen tussen de tuin en de keuken. Ideaal toch?

Gebruik je de Synergy niet als wijnkoeler dan kan je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om planten of bloemen in de Synergy de te plaatsen. Op deze manier fleur je de tuin nog even extra op. Je kan wel zeggen dat de Synergy een echte sfeermaker in elke tuin is!

Niet geheel onbelangrijk om te noemen nog is dat de Synergy sfeerverlichting voor buiten heel licht van gewicht is en dus super easy te verplaatsen is. Zo kan je de Synergy makkelijk van binnen naar buiten plaatsen en andersom. De Synergy speaker is waterdicht dus je kan de Synergy ook gerust buiten laten staan. Tenzij je de Synergy natuurlijk ook lekker binnen wil gebruiken waar deze ook goed van pas kan komen.

  Synergy-kooduu-sfeerverlichting-voor-buiten 

Hebben wij je al enthousiast kunnen maken over de nieuwe sfeerverlichting voor buiten? Je kan de Synergy sfeerverlichting voor buiten heel eenvoudig bestellen zo vanaf de bank en dan wordt deze gewoon bij jou thuis afgeleverd. Wat wil je nog meer? Wil je de Synergy toch nog even zelf zien, testen en voelen dan ben je altijd welkom bij ons in de showroom.