Design tuinmeubelen, de nieuwe collectie van SUNS, Garden Teak en Wolfwood 

De lente doet langzaam zijn intrede, de trends van dit jaar zijn al even bekend maar nu komt dan ook echt alle nieuwe collectie binnen druppelen. Benieuwd naar de nieuwe collectie design tuinmeubelen en de verschillende merken in ons assortiment? Wij zetten de producten van de eerste merken alvast speciaal voor jou op een rijtje!

 

 

Design tuinmeubelen van SUNS

SUNS is een design tuinmeubel merk die wij al lagere tijd in ons assortiment mogen opnemen. Wij als Dutch Garden kunnen ook met trots zeggen dat wij de grootste SUNS brandstore zijn van Nederland. Meer dan de helft van onze showroom wordt ieder jaar weer gevuld met de mooiste collectie design tuinmeubelen van SUNS. 

SUNS is een Nederlands tuinmeubel merk met design tuinmeubelen die net even afwijkt van alle standaard tuinmeubelen. SUNS werkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit en ontwerpt hier ook naar. De design tuinmeubelen van SUNS zijn net even iets anders dan de gangbare tuinmeubelen in tuinmeubelland. Daarnaast kenmerkt SUNS zich ook door het oog voor detail wat heel goed terug te zien is in de verschillende ontwerpen.

SUNS categoriseert zijn collectie elk jaar in vier kleuren: Green, Grey en Red. Zo ook dit jaar. Elke kleur heeft zijn eigen kenmerken en maakt gebruik van verschillende materiaal combinaties. Alle design tuinmeubelen van SUNS zijn in een van de vier categorieën in te delen. Wij als Dutch Garden hebben een mooie selectie design tuinmeubelen van de vier kleuren in ons assortiment.   

GREEN  

De Green collectie is een collectie waarin voornamelijk gebruik gemaakt wordt van teakhout in combinatie met aluminium. Het design van de design tuinmeubelen is in deze lijn hebben een industriële look met een natuurlijke twist. Een voorbeeld uit deze nieuwe collectie design tuinmeubelen is de Memphis loungeset. Deze loungeset bestaat uit een aluminium frame met teakhouten oppervlaktes. Ook nieuw is dat de salontafel uitklapbaar is waardoor je gemakkelijk een hapje kan eten op de loungeset. 

Design-tuinmeubelen-memphis-suns-green 

 

GREY

 
De Grey collectie is een collectie die zich volledig overgeeft aan de laatste trends. In de Grey collectie van 2019 wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van het nieuwe materiaal rope en eucalyptus hout voor de design tuinmeubelen van 2019. Deze materialen behoren tot de tuinmeubel trends van 2019. Een goed voorbeeld van deze collectie design tuinmeubelen is de Kreta loungestoel. De zitting van rope zorgt voor een hoog zitcomfort en het eucalyptus frame maakt dat de stoel duurzaam maar betaalbaar is.  Design-tuinmeubelen-kreta-suns-grey 

 

RED  
De Red collectie is een collectie design tuinmeubelen die zich richt op de trend van de tuin bij de woonkamer betrekken. Indoor meets outdoor. Deze design tuinmeubelen lijken op design meubelen voor binnen maar kunnen prima het hele jaar door ook buiten staan. De Matinique dining set is hier een goed voorbeeld van. De Design kuipstoelen is een trend die zowel veel terug te zien is in het interieur binnen als buiten.  Design-tuinmeubelen-matinique-suns-red 

 

BLUE   

De Blue collectie is een collectie design tuinmeubelen die zich richt op gemak en duurzame materialen waarin aluminium, textileen en wicker in terug komen. Een van de nieuwste design tuinmeubelen, of eigenlijk tuin accessoires, is de Maranza. Dit is een tuinoverkapping van aluminium die eenvoudig op te bouwen is en waaronder je zowel droog zit als van het zonnetje kan genieten door de draaibare lamellen. 

Design-tuinmeubelen-maranza-suns-blue 

 

Wil je meer te weten komen over SUNS? Bekijk dan eens de merkpagina van SUNS.

 

 

Design tuinmeubelen van Garden Teak

Dutch Garden is de exclusieve dealer van Garden Teak en daar zijn wij trots op. Garden Teak hebben wij al jaren in ons assortiment zitten en speelt elk jaar weer op zijn eigen manier in op de trends. Garden Teak werkt vooral, zoals de naam al doet vermoeden, met gecertificeerd teakhout. Garden Teak haalt al jaren zijn inspiratie (en ook meubelen) uit Indonesië. Dit is goed terug te zien in de sierlijke vormen bij de design tuinmeubelen.

 

De design tuinmeubelen van Garden Teak zijn vervaardigd uit A-kwaliteit teakhout met het FSC keurmerk. Naast het FSC keurmerk beschikt Garden Teak ook over het SLVK-certificaat. Waar staat het SLVK-certificaat precies voor? SVLK-certificaat is een totstandkoming tussen Europa en Indonesië na aandringen van Green Peace en Friends of the Earth. Het SVLK heeft een legaliteitsverklaring opgesteld. Door deze legaliteitsverklaring te ondertekenen verklaart de leverancier dat zijn hout legaal is ingekocht. De leverancier ontvangt hiervoor een certificaat en zorgt voor duurzaam bosbeheer. De design tuinmeubelen van Garden Teak zijn dus in verschillende opzichten allemaal duurzaam. Net als veel andere merken zorgt ook Garden Teak ervoor dat de verschillende design tuinmeubelen goed met elkaar te combineren zijn wat zorgt voor unieke samenstellingen.

 

Ga je voor een klassieke look of houd je van sierlijke vormen en is duurzaamheid belangrijk voor jou? Dan is Garden Teak echt iets voor jou. Ook dit jaar bestaat de collectie van Garden Teak weer uit voornamelijk teakhouten design tuinmeubelen en is er keuze uit een strakke loungeset zoals de Day Lounge of de traditionele Indonesische stationsbanken met diepe zit. Deze stationsbanken zorgen voor een exotische en relaxte look die heel goed past in de boho trend die al even aanhoudt.

 

Design-tuinmeubelen-stationsbank-sfeer Design-tuinmeubel-stationsbank-detail Design-tuinmeubel-Daylounge

 

Wil je meer te weten komen over Garden Teak? Bekijk dan eens de merkpagina van Garden Teak.

 

 

Design tuinmeubelen van Wolfwood

Net als Garden Teak zijn wij als Dutch Garden ook de exclusieve dealer van het Nederlandse merk Wolfwood. De collectie design tuinmeubelen van Wolfwood zijn bijzonder en exclusief. In tegenstelling tot het exotische van Garden Teak wordt Wolfwood juist geïnspireerd door de scandinavische look and feel en dat is ook goed terug te zien in de collectie design tuinmeubelen van Wolfwood. De design tuinmeubelen hebben een clean design, luxe uitstraling en dus niet te veel poespas.

 

Wolfwood maakt gebruik van hoogwaardig kwaliteit materialen zo zijn alle design tuinmeubelen vervaardigd van A-kwaliteit teakhout met het FSC keurmerk, hoogwaardig aluminium en handgeweven vlechtwerk. Net als Garden Teak beschikt ook Wolfwood over het SLVK-certificaat en zijn ook de design tuinmeubelen van Wolfwood in meerdere opzichten duurzaam. De design tuinmeubelen van Wolfwood worden zo ontworpen dat deze goed te combineren zijn met de andere Wolfwood tuinmeubelen. Zo kunt u eenvoudig een diningset en loungeset combineren in dezelfde stijl wat zorgt voor eenheid in de tuin.

 

Wolfwood ontwerpt elk jaar weer nieuwe design tuinmeubelen die goed aansluiten op eerdere collecties maar ook zeker op de nieuwe trends. Voor de collectie van 2019 heeft Wolfwood o.a. de Durban tuintafel ontworpen. Dit is een prachtige teakhouten tafel met een ovaal tafelblad. Om nog even te zorgen voor een extra zomers gevoel lijkt het tafelblad haast de vorm te hebben van een surfplank! Een design tafel als deze vind je niet snel ergens anders en dat is dan ook precies waarom wij hier zo’n fan van zijn! De tafel heeft een unieke vorm en is ontzettend makkelijk te combineren met verschillende tuinstoelen waardoor je de tuinset helemaal eigen kan maken.

 

Design-tuinmeubelen-durban-wolfwood-sfeer Design-tuinmeubelen-durban-wolfwood-sfeer-tafel

 

Wil je meer te weten komen over Wolfwood? Bekijk dan eens de merkpagina van Wolfwood.

De nieuwe collectie blijft maar binnen druppelen en dat is maar goed ook met dit extreem mooie weer voor de tijd van het jaar! Heb je al inspiratie gehaald uit de nieuwe producten van de eerste merken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Volgende week bespreken wij de rest van de nieuwe collectie van o.a. Apple Bee, Brafab, Bryck en HOUE